Espectacle "Un dia", dins del "MAC Festival"


PISTA 2

Lukasz Puczko Marionettes: "Burek-El gos marioneta" (Polònia)
Us fan por els gossos? Doncs aquest espectacle l´han pensat per a vosaltres, perquè el protagonista és un titella però sembla un gos de veritat i és tan real, tan real, que no hi ha nen o nena que no vulgui jugar amb ell una estona. Us ho passareu realment bé veient actuar Lukasz Puczko, un artista polonès que fa prop de nou anys que treballa amb titelles i marionetes arreu del món. Uau!

Naifactory: "No tinc por" (Barcelona)
Josean Vilar i Silvana Catazine han transformat el parc de Joan Miró fent servir elements naturals i utilitzant el paisatge mateix del parc com si fos un llenç. El seu laboratori creatiu fa instal·lacions efímeres amb materials sostenibles i reutilitzant materials, i fa servir el joc com a eina per transformar un espai.

Roseland: "Els nens del món" (Barcelona)
Nens i nenes dels països més diversos protagonitzen aquest espectacle itinerant de dansa, on coneixereu amics i amigues com en Xang, que ve de l´Àsia; la Florència, que és europea, i la Lila, africana, en un muntatge on veureu coreografies típiques de cada continent. Els voleu saludar? Doncs ells també tenen moltes ganes de conèixer-vos.

Roseland: "Un dia" (Barcelona)
Com és un dia per als nens i nenes que viuen en una gran ciutat? Són nou escenes en les quals veurem com el personatge protagonista descobreix i participa en les activitats quotidianes de la canalla i ajuda el públic a veure el seu dia a dia... d´una altra manera!
Dory Sánchez protagonitza aquesta coreografia d´Anna Planas amb música de Xavi Oró i escenografia de Jose Menchero i Raquel Bonillo.


Informació
Des del Dijous 24 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous, dissabte i diumenge de 11:00 h a 12:00 h i
de 16:00 h a 17:00 h i
de 17:15 h a 18:15 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia