Aquest 2022, torna el BAM de sempre

26/07/2022 - 09:40 h
BAM

El Festival BAM 2022 arriba carregat de força per tornar, tres anys després, al format que tots coneixem, al BAM de sempre. Barcelona s’omplirà d’escenaris durant la Mercè que faran que la ciutat es carregui de música un setembre més. I el BAM tornarà a ser l’aparador de música emergent del panorama musical català, estatal i internacional.

El Barcelona Acció Musical (BAM) torna un segon any sota la direcció artística de L’Afluent, una cooperativa mixta molt compromesa amb el teixit cultural de la ciutat i amb les alternativitats de la música actual que ens farà descobrir propostes molt més eclèctiques del que imagines. Músiques que ressonaran al nostre cap i cos durant molt de temps amb una programació amb més de trenta espectacles. Un cartell que ens endinsa en sons tradicionals però, a la vegada, urbans i actuals.

AL-V / ANIKA / ANNA FERRER / ASMÂA HAMZAOUI & BNAT TIMBOUKTOU / BONES OF MINERVA / CARTEL MADRAS / COOBA & LA QUEENCY / CRUHDA / DIVERSORIUM / DON’T HIT A LA NEGRX + MEGANE MERCURY + POLEMIK / DUO RUUT / DURAG / FOTOS DE LA NOVIA / FRANTIC AMBER / ISSAM / JEANE D’ARC PRESENTA KRISSIA + LIL ELLA / JOKKOO / JÚLIA COLOM / LA ÉLITE + SIN BRAGAS / LA URSS / LAO RA / LOS VOLUBLE / LUNA KI / MAESTRO ESPADA / MAGIA BRUTA / MANS O / MARINA SATTI / MISS RAISA / MOLLY NILSSON / PEDRO MAFAMA / SUNKUSI ENTERTAINMENT PRESENTA: HIGHKILI + SORIBAH + BUBU SOUND + KENDRY STYLEZ + DJ OWEY + JR PAUL / TORO / TRISTANY / YELI YELI / Y€$SI PERSE

Si vols conèixer tot el que trobaràs durant el festival, hem creat una llista de Spotify amb cançons de tots els artistes i grups perquè el 23, 24, 25 i 26 de setembre puguis ballar i cantar a tot pulmó als concerts del BAM.

Més endavant podràs consultar més informació sobre la programació, els escenaris i els horaris del BAM al web del festival.