"Black and Blue + Ual·la", dins del "MAC Festival"

ESPAI AMFITEATRE

Companyia Robert Gobern: Majordoms i minyones del Palauet Albéniz (Catalunya)
Si els dies de festa major aneu a visitar el Palauet Albéniz, és possible que hàgiu de fer una miqueta de cua, però ja us diem que no us sabrà gens de greu, perquè tindreu una companyia especialment divertida, un equip de minyones i majordoms que són professionals amb molts recursos. Pararan la taula o muntaran un concert? Veniu-los a veure i ho sabreu.

Black & Blue: Black & Blue (Catalunya/Mèxic)
Blues, txa-txa-txa, boleros... No voldreu que s'acabi mai el concert divertidíssim d'aquest parell de clowns, que gràcies a les seves excentricitats són capaços de convertir una interpretació musical en un festival de rialles. Tot plegat és, com diuen ells mateixos, un "concert desconcertant", on no només escoltareu un popurri deliciós de temes de sempre, sinó que gaudireu de les excentricitats dels dos personatges curiosos que el fan sonar. Que comenci l'espectacle!

Ual·la!: Play (Barcelona)
Com? No sabeu què és això de la tablemusic? Això és perquè encara no heu vist en acció l'Alba Rubió i en Modesto Lai, dos actors i músics que us conviden a repassar gèneres diversos, des del hip-hop i altres ritmes urbans fins a la bossa nova, fent servir unes polifonies vocals sorprenents i mostrant les possibilitats extraordinàries per al món de la percussió que ofereix la senzilla taula on s'asseuen. Una invitació al joc que posa en relació elements dispars sense un sentit concret, explora possibilitats creatives i abraça formes diverses i belles de la realitat que ens envolta.


Informació
Dijous 24 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous de 17:45 h a 20:00 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia