Cabaret de circ "We are back!" dins del "MAC Festival"

Adreça
Carretera de Montjuïc, 66
Esdeveniment familiar
Activitat agrupada
Dia/Hora
ds. 25 · 13:15
ds. 25 · 18:30
dg. 26 · 13:15
dg. 26 · 18:30
Veure tots els horaris

Fossat de Santa Eulàlia - Escenari 1

Mestre de cerimònies: José Carlos Campos (Canàries). També actor i director d'espectacles teatrals, aquest artista canari ha fet fortuna com a mestre de cerimònies dels cabarets més diversos. Va fer aquest paper al musical Cabaret que vam poder veure al Teatre Victòria el 2015, ho ha fet en locals tan prestigiosos com el Crazy Horse de París, el Whine Cabaret de Dusseldorf o el Lío d'Eivissa, i ara ens presenta els espectacles del Castell del circ. Deixeu que us doni la benvinguda.

La Fem Fatal: EJE36 (Catalunya/Euskadi; trapezi). Toni Gutiérrez i Asvin López, els integrants de La Fem Fatal, ens parlen amb el llenguatge del trapezi sobre el concepte d'"eix", és a dir, de la necessitat que tenim de sentir l'equilibri, encara que, de fet, es tracti d'un concepte utòpic, i de la falsa percepció d'immobilitat compresa entre el passat i el futur... El trapezi, però també la dansa, protagonitzen un número per a dos artistes amb música de Pia Nielsen.

Duo Laos: Upside Down (Catalunya/Argentina; acrobàcies). Mercedes Martín i Pablo Raffo, que treballen junts des de l'any 2005, fan servir les acrobàcies i el mà a mà per parlar-nos sobre les relacions humanes. Quan els veureu treballar pensareu en conceptes com l'habilitat i la força, la flexibilitat i la precisió.

Nacho Ricci (Barcelona/Argentina; corda llisa; més de 4 anys). Va néixer a l'Argentina, va créixer a Mèxic i fa molt de temps que viu a Barcelona, on practica la corda llisa. Les seves actuacions, en les quals el veureu fer figures de força i salts mortals a set metres d'alçada, són pura poesia feta circ iens conviden a deixar enrere les pors i limitacions. I és que ell posa en pràctica una tècnica impecable i fa front al perill amb un somriure a la cara. Veniu i coneixereu un gran artista. Us sona? Potser l'heu vist participant a Messi10, un dels últims espectacles del mundialment conegut Cirque du Soleil.

Anastasia Karampournioti (Catalunya; corda volant; totes les edats). Formada a Madrid, Moscou i Estocolm, aquesta artista de circ és una gran especialista en el que es coneix com a corda volant. No sabeu en què consisteix? Doncs és una corda suspesa pels dos caps que es balanceja paral·lelament al terra i que l'artista utilitza per fer figures, en una demostració emocionant de bon circ aeri i de potència i elegància femenina.

Valeriia Davydenko: Way to dream (França/Ucraïna; verticals amb una mà; més de 12 anys). Al Festival Mondial du Cirque de Demain encara recorden aquesta jove artista que, amb només 16 anys, es va endur una medalla de plata en l'edició del 2020 amb una estimulant exhibició de handstand o verticals amb una mà, una tècnica dificilíssima que ella domina a la perfecció creant unes imatge captivadores.

Algo Arte: Arte Algo teeterboard show (Andalusia; bàscula coreana). Salts verticals d’impuls i acrobàcies en un número de bàscula coreana protagonitzat pels germans Rafael i Paco Olmos. Rafael va estar treballant amb el Cirque du Soleil a Las Vegas fins al 2019, però aquella experiència no va ser sinó un pas més en una carrera que ha dedicat a crear els seus propis projectes. És el que fa amb el seu germà, Paco Olmos, amb qui ha format la companyia de circ contemporani Arte Algo, en la qual fusionen el seu amor pel circ, el teatre, la música i la dansa. Esteu convidats i convidades a un festival d’acrobàcies arriscades, fracassos, encerts i jocs absurds, en el qual tots dos artistes exploren els límits de les seves capacitats... sense perdre en cap moment el sentit de l’humor.

Fitxa artística: Jordi Querol (Direcció), Pau Portabella (Ajudant de direcció), José Menchero (Escenografia).

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

  Carretera de Montjuïc, 66

  Sants-Montjuïc

  el Poble-sec

  08038 Barcelona

  Programació per franja horària en aquest espai

  25 de setembre matí

  Jornada d'educació viària 'Totes i tots circulem'
  Castell de Montjuïc
  DS. 25 · 11:00 H

  25 de setembre tarda

  Jornada d'educació viària 'Totes i tots circulem'
  Castell de Montjuïc
  DS. 25 · 16:00 H