Cercavila Falcons de Barcelona + Falcons de Vilafranca

Falcons de Barcelona + Falcons de Vilafranca

Cercavila

Inici: av. de la Catedral

Recorregut: pl. Nova, Bisbe i pl. de Sant Jaume

L’esplanada de la Catedral serà, un any més, el punt de sortida de la cercavila dels Falcons de Barcelona i els Falcons de Vilafranca, preàmbul de l’actuació que totes dues formacions oferiran a la plaça de Sant Jaume. I, entre aquests dos espais, inici i final del recorregut, uns i altres passaran per la plaça Nova i el carrer del Bisbe, convidant el conjunt de vianants a afegir-se a l’itinerari i a assistir a l’exhibició final.

Els Falcons no aniran sols: el grups de grallers i tabalers que acompanyen les seves figures durant les actuacions de la colla també ho faran al llarg del trajecte, amb tot un seguit de melodies: entre figura i figura, es faran sentir amb temes patxangueros, com ara La polca d’Ours, Set salts o Lo tio Pep. Impossible no encomanar-nos les ganes de ballar!

La dels Falcons de Barcelona i els Falcons de Vilafranca serà una de les moltes itineràncies que la ciutat celebrarà el dissabte de festa major. Fins a vuit actes tradicionals recorreran carrers i places de Ciutat Vella en cercaviles, passejades i altres formats festius, perquè les barcelonines i els barcelonins puguem gaudir de la cultura popular en tots els seus formats. Som-hi! 

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Avinguda de la Catedral, 1
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08002 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre matí

  Dansa

  MercèDansa

  Avinguda de la Catedral
  DS. 23 · 11:00 h

  23 de setembre nit

  Rumba catalana

  Concert "Rumba All Stars"

  Avinguda de la Catedral
  DS. 23 · 22:00 h
  Funk/disco

  Concert "Lalo López"

  Avinguda de la Catedral
  DS. 23 · 00:00 h