Concert "Chicuelo: Uña y carne", dins de "Música Mercè"


Chicuelo: Uña y carne (Barcelona; flamenc).

El guitarrista i compositor de Cornellà de Llobregat, Juan Gómez Chicuelo, és tot un mestre que ha tocat amb els grans del flamenc i del jazz actuals, d'Enrique Morente i José Mercé a Chano Domínguez o Jorge Pardo. Onze anys després del seu darrer disc en solitari, "Diapasión", l'artista es retroba ara amb si mateix a "Uña y carne". Hi aboca tota l'experiència adquirida en els últims anys i té la col·laboració d'artistes de l'escena flamenca i jazzística, entre els quals la trompeta de Carlos Sarduy i el baix de Carles Benavent.

"Uña y carne" constitueix una tria de buleries, tangos, guajires, rumbes, sevillanes, tanguillos i rondenyes que ens tornen a recordar que el seu intèrpret i autor no només és un dels guitarristes més interessants del flamenc d'avui, sinó també, un compositor madur capaç d'imprimir mil matisos al seu so.

Chicuelo: Guitarra; Joaquín "El Duende": Cante; Carlos Sarduy: Trompeta; Carlos Caro: Violín; Javi Martin: Cw Bajo; Paco de Mode: Percusión; Ivan Alcala: Baile; María José González: Baile.

Concert

Informació
Dissabte 21 Setembre
Horari
Dies Hores Preus
dissabte a les 22:30 h

Entrada Gratuïta