Concert Concurs Sona9, dins del "Música Mercè"

Concurs Sona9 (Catalunya)

Alguns dels noms més populars de l'escena musical en català s'han donat a conèixer en aquest concurs, que se celebra des del 2001 i que, organitzat pel Grup Enderrock, Catalunya Ràdio i TV3 amb el suport d'entitats i institucions diverses, descobreix nous valors de qualsevol estil musical.

18.45 h. Grup de Reforç (pop, Vilassar de Mar). Pop senzill i en clau lo-fi és la identitat del quartet de Vilassar de Mar. Grup de Reforç fa peces imaginatives que s’atansen a un realisme quotidià i lúdic a través de càpsules sonores que recorden bandes de l’enyorat Donosti Sound.

19.30 h. Urpa (pop-rock, Barcelona). Del pop melòdic i el softcore dels noranta va néixer Urpa, un quintet dissonant que busca bellesa en el nervi i intensitat en la calma. Els barcelonins fan de la conjunció de ritmes una explosió de cançons amb personalitat pròpia.

20.15 h. Relat (reggae dub, Tortellà). Relat és un grup que fusiona el gènere del reggae i el dub amb la música electrònica. Influenciats pel moviment juvenil rude boy, la banda de la comarca de la Garrotxa aprofundeix en els ritmes caribenys de manera original i personal.

Concert Concurs Sona9, dins del

Informació
Dilluns 23 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dilluns a les 18:45 h

Entrada Gratuïta

Grup de reforç
a les 19:30 h Urpa
a les 20:15 h Relat