Concert "Divide and Dissolve"

Inici

Divide and Dissolve

Austràlia


Estem encantades de presentar-vos el directe de Divide and Dissolve al Festival BAM d’aquest setembre de 2023, una banda instrumental que prové de Melbourne, Austràlia, i està formada per la saxofonista i guitarrista Takiaya Reed i el percussionista Sulvie Nehil.

Encara que les seves cançons són principalment instrumentals, els títols d'aquestes tenen una gran càrrega política i social. En les seves entrevistes, el grup fa referència al desig que la seva música contribueixi a "descongelar, descentralitzar, desestabilitzar i destruir la supremacia blanca". 

Pocs artistes utilitzen la seva veu i plataforma amb tanta força com Divide and Dissolve, fent que a través de la seva música s’explorin temes importants i es promogui un missatge de resistència i canvi, transportant-nos a un món de consciència social i transformació.

Prepareu-vos per sentir la força dels seus sons penetrants i la seva música que busca trencar barreres amb una energia que us convidarà a reflexionar sobre qüestions que afecten la nostra societat cada dia

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Pl Reial, 5
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08002 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre nit