Concert 'ELS40 POP' amb "Chloe Phillips", "Porto Bello", "Nil Moliner", "Els Catarres", "Doctor Prats" i "Buhos", dins "Les Ràdios de la Mercè"


Concert ELS40 POP presenten:

Dilluns 23
20.15 h Chloe Phillips (EUA / Catalunya; pop)
Una noia nord-americana que va venir a estudiar a Vilanova va acabar tan enamorada de Catalunya que va aprendre català i castellà. Està matriculada en ciències polítiques al seu país, però s´ha pres un descans per continuar cantant. I té un disc a punt...

20.45 h Porto Bello (Catalunya; ska-rock-mestissatge)
Dos germans d´Altafulla, Joanet (bateria dels Buhos) i Tonet Blàzquez, acaben de posar a punt un projecte musical que ara veu la llum i que promet ser innovador, fresc, festiu i contundent. Espereu-vos un directe mogut i molt festiu.

21.50 h Nil Moliner (Barcelona; pop)
Músic, compositor i cantautor, aquest artista va començar fent versions de temes coneguts i ha acabat col·laborant amb músics que van des de Rosana fins a La Pegatina. El 2017 va enregistrar l´EP Hijos de la Tierra i, després, han anat apareixent senzills com El despertar o Mi religión.

22.55 h Els Catarres (Catalunya; pop-folk)
Fa quatre anys lliuraven l´explosiu Big bang. I, després d´anys d´èxit, un final de gira apoteòsic va deixar pas a una necessària aturada. El 2018 passat, finalment, van tornar amb Tots els meus principis, que és una invitació a saltar i cantar.

00.25 h Doctor Prats (Catalunya; ska/reggae/funk)
Venim de lluny és el nou disc de Doctor Prats, un àlbum que és un reflex del seu moment actual com a grup. És una explosió festiva que explora una multitud d´estils musicals sense cap prejudici. Una proposta optimista, lluminosa, però alhora realista i crítica.

1.50 h Buhos (Catalunya; rock/mestissatge)
La banda de Calafell, una de les principals referències festives de la música catalana, es caracteritza per unes melodies elaborades i unes lletres incisives en les quals no falta la denúncia: l´ska rock més directe i els ritmes reggae són els protagonistes de treballs com La gran vida, el seu disc del 2018.

Concert  'ELS40 POP' amb

Informació
Dilluns 23 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dilluns a les 20:15 h

Entrada Gratuïta

Chloe Phillips
a les 20:45 h Porto Bello
a les 21:50 h Nil Moliner
a les 22:55 h Els Catarres
a les 00:25 h Doctor Prats
a les 01:50 h Buhos