Concert 'Escenari Europa FM' dins de "Les Ràdios de la Mercè"

Adreça
Passeig Olímpic, 17
Accessible per a persones amb discapacitat física
Dia/Hora
ds. 25 · 20:00
Veure tots els horaris
La Mercè 21

Escenari Europa FM

20.00 h Mosaic (Catalunya; pop)

El trio format per Gerard Berengué, Roger Jordán (bateria) i Adrià Olshanetsky (baix) s’està fent un forat en l’escena del pop en català amb temes com Ets tu, una primera mostra del seu talent on retien homenatge a la música, l’art i la cultura pel paper que han tingut durant la pandèmia. Ho tornen a fer des de l’escenari, per la Festa Major de Barcelona.

20.45 h Roba Estesa (Catalunya; fusió / músiques urbanes / folk)

Un octet nascut el 2011 a les comarques de Tarragona que ha triomfat fusionant les músiques urbanes, els sons folk i la instrumentació i els sons més festius. Són Gemma Polo (veu), Alba Magriñà (bateria), Clàudia García-Albea (violí), Anna Sardà (baix elèctric), Laia Casanellas (guitarra espanyola i acústica), Helena Bantulà (guitarra elèctrica), Maite Ruiz (acordió) i Sandra Bracke (intèrpret en llengua de signes), responsables d’una mixtura de sons electrònics amb sonoritats més tradicionals i acústiques. Reivindiquen amb la seva existència i amb les seves lletres el pes que correspon a totes les realitats i identitats no normatives en el món en general i en el món de la música en particular. Dolors (2020) és el seu disc més recent i properament presentaran el seu tercer elapé.

22.00 h Sense Sal (Catalunya; pop-folk)

Mira’m als ulls (de la qual van fer una versió confinada), És aquesta nit o No t’esperaré són alguns dels temes més coneguts d’aquesta banda de pop-folk que vam descobrir el 2010 en concursos de nous talents com l’Embrió o el Sona9. Està formada per vuit amics de Terrassa: Ignasi Cabanes (veu principal i guitarra), Albert Bach (bateria), Cristina Martínez (teclat), Salvador Cañadell (baix), Pep Tormos (trompeta), Ana Moya (violí), Alicia Rey (guitarra i veu) i Marta Peralta (trombó). Dos anys després de temes com La sortida i Estima lliure, acaben d’editar aquest 2021 Com abans, un tema optimista i alegre que anuncia les noves composicions que vindran.

23.15 h Pepet i Marieta (Catalunya / Comunitat Valenciana; fusió)

Músiques del món, unes lletres descarades i festives... Amb aquests elements, una banda nascuda entre les dues ribes del riu Sénia (que fa de frontera entre Tarragona i Castelló) i liderada pel músic Josep Bordes s’ha construït una trajectòria de més de quinze anys. En aquest temps, han passat per grans festivals com el BAM, el Mercat de Música Viva de Vic o l’Acampada Jove, abans de crear Corre l’estiu, la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio que el 2014 els va fer famosos a tots els territoris de parla catalana. Entre els últims senzills que han editat, Poliamor (2019) i els molt pandèmics Stay Home & We’ll Be Free, en clau reggae, La vacuna (amb The Tyets) del 2020 o el més recent Vive tu sueño, amb Tomeu Penya i aparegut enguany.

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

  Passeig Olímpic, 17

  Sants-Montjuïc

  el Poble-sec

  08038 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  No s’han trobat resultats per aquesta cerca.