Concert 'Escenari RAC 105' dins de "Les Ràdios de la Mercè"

Entrades exhaurides
Adreça
Passeig Olímpic, 17
Accessible per a persones amb discapacitat física
Dia/Hora
dg. 26 · 18:30
Veure tots els horaris

ESCENARI RAC 105

18.30 h Porto Bello (Catalunya; pop/electrònica; més de 6 anys).

La llei universal és el títol del nou disc de la banda d’Altafulla, ambaixadora de la música festiva que, amb temes com el nou “Cada cop”, omple els escenaris d’energia i positivisme. Electrònica i pop es combinen en aquest treball a un ritme frenètic i festiu. És un disc que busca insuflar esperança, que està dedicat a les persones que no es deixen vèncer per les dificultats i planten cara al destí, i que es va presentar al públic amb les entrades exhaurides. Després d’un estiu carregat d’actuacions arreu de Catalunya, s’encarregaran d’obrir la tarda de la Mercè amb la seva mescla de música purament electrònica amb el pop més actual.

19.30 h Suu (Catalunya; pop; més de 6 anys).

Ventura, de Suu, ha estat un dels àlbums més reproduïts dels últims mesos gràcies a cançons com “Tant de bo” (premi RAC105 al tema que més va sonar l’any passat a l’emissora). El tàndem amb el productor Carlos Sadness ha donat molt bons resultats, com ja sabreu si heu escoltat el duet “Barcelona tropical”, una cançó que interpreten conjuntament i que serà una de les més escoltades els mesos vinents. Segur que l’artista, que, per cert, el 2020 també va editar el poemari Fauna o amor, la fa sonar en el seu concert de la Mercè.

20.45 h La Fúmiga (+ artista convidada Samantha) (Comunitat Valenciana; ska/punk/alternativa; més de 6 anys)

Hi ha un territori comú entre la música de banda i els sons alternatius? Pregunteu-li a La Fúmiga, una formació que insufla aire fresc al panorama musical valencià barrejant el so de trompetes, trombons i fiscorns amb l’ska, el punk i, fins i tot, els sons d’arrel llatina. Després de mesos sonant amb Havia de passar, el maig passat van batre rècords de reproduccions amb “Ja no fa mal”, un tema que interpreten amb Samantha, una de les artistes més seguides a les xarxes socials després de passar per Operación Triunfo.

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

  Passeig Olímpic, 17

  Sants-Montjuïc

  el Poble-sec

  08038 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  No s’han trobat resultats per aquesta cerca.