Concert "The Gramophone Allstars Big Band: Maraca Soul", dins de "Més Música"


The Gramophone Allstars Big Band: Maraca Soul (Barcelona; soul/jazz/reggae).

I si busquem el punt de contacte entre els sons jamaicans dels anys seixanta (sí, reggae, però també ska i rocksteady) i la música negra nord-americana? Ho van pensar els integrants d'una formació nascuda el 2008 i dirigida pel saxofonista de la Bisbal, Genís Bou. I la fórmula ha tingut un èxit espaterrant i ha convertit la formació original, un octet, en una big band de disset músics. Va passar amb Jazzmaica, el seu disc del 2014 el qual, ara, segueix Maraca Soul. Voleu escoltar un tema clàssic amb un arranjament sorprenent?

La formació acaba de fer 10 anys i ha editat un EP per celebrar-ho titulat The Reel Influence. Veniu a escoltar la banda en el seu concert de la Mercè. Sí, els músics són de primera, i també ho són les veus imprescindibles de l'extraordinària Judit Neddermann i de les germanes Kathy i Yolanda Sey. Us ho perdreu?

Judit Neddermann: veu principal; Kathy Sey: veus; Yolanda Sey: veus; Lluc Casares: saxo alt; Genís Bou: saxo tenor; Pau Vidal: saxo tenor; Pere Miró: saxo baríton; Pep Garau: trompeta; Andrés Tosti: trompeta; Pep Tarradas: trompeta; Albert Costa: trombó.

Concert

Informació
Dissabte 21 Setembre
Horari
Dies Hores Preus
dissabte a les 01:20 h

Entrada Gratuïta