Concert "Lildami: Dummy" a 'Escenari RAC 105'

Escenari RAC 105

Dummy

Lildami

Catalunya

Trap

 

Amb missatges allunyats de les drogues i el sexisme i amb una trajectòria intensa i fulgurant, Lildami s’ha convertit en el portaveu de la música urbana cantada en català. És l’únic artista de la nostra escena musical que ha guanyat dues vegades consecutives el premi Enderrock al millor intèrpret de hip-hop i de músiques urbanes, i ho ha fet amb tot mereixement. Lletres punyents, rimes poderoses i el flow dels grans: així és com Lildami ha aconseguit aixecar un gènere en què poca gent confiava, el rap en català, i elevar-lo al nivell dels millors.

Amb dos anys de gran activitat des del punt de vista creatiu, durant els quals ha publicat Viatge en espiral, Lildami ha estat capaç de compaginar la seva faceta com a artista de directes, amb prop d’un centenar de concerts, amb la d’organitzador del primer festival internacional de música urbana de Catalunya, el Maleducats, i la de jurat d’Eufòria, el popular talent show de TV3.

Aquest 2023, Lildami publica el seu tercer àlbum, Dummy, amb el qual es reivindica ell mateix i la seva trajectòria, i que l’acompanyarà a través d’una gira imparable pels escenaris tot el país. A la Mercè, el tindrem al de Rac 105.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Carrer de Menéndez y Pelayo, 2
  • Les Corts
  • la Maternitat i Sant Ramon
  • 08028 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre tarda

  Concert "Edu Esteve: Ara o mai" a 'Escenari RAC 105'

  Carrer Menéndez Pelayo
  DS. 23 · 20:00 h

  23 de setembre nit

  Concert "Triquell: Entre fluids" a 'Escenari RAC 105'

  Carrer Menéndez Pelayo
  DS. 23 · 21:00 h

  Concert "The Tyets: Èpic Solete Tour" a 'Escenari RAC 105'

  Carrer Menéndez Pelayo
  DS. 23 · 01:00 h