Concert "Mannarino: Live 2022" dins de "La Mercè és Música"

Adreça
Avinguda de la Catedral, 1
Dia/Hora
dv. 23 · 00:00
Veure tots els horaris

Mannarino: Live 2022 (Roma; popular italiana)

Passa per ser un dels artistes romans i italians més populars del moment, organitzador d’unes gires multitudinàries amb banda inclosa que omplen grans recintes i desperten passions. Com és que Barcelona encara no ha caigut als peus d’Alessandro Mannarino o simplement Mannarino, com el coneix tothom al seu país?

Espereu a escoltar-lo a la festa de la Mercè en el que serà el gran concert de Roma, la ciutat convidada, i on es presenta acompanyat dels seus nou músics per repassar algunes de les nombroses cançons que l'’han fet famós, en el marc de la gira i espectacle Live 2022, que el porta aquests dies a recórrer estadis i grans recintes de tot Itàlia.

Va néixer artísticament amb el nou segle i va actuar en locals del barri romà de Monti en unes aparicions que tenien molt de sessió de DJ; però l’any 2006 ja havia format una banda pròpia amb sis membres, Kampina. A partir d’aquí, va aparèixer en un muntatge teatral a la capital italiana, va col·laborar amb músics de prestigi, va participar en programes de televisió... Avui, hi ha pocs italians que no el coneguin ni puguin taral·lejar alguna de les seves cançons, com Me so’ ‘mbriacato, Vivere la vita, Elisir d’amor o Arca di Noè, per esmentar-ne algunes.

L’artista ha editat fins ara sis àlbums, entre els quals V, un treball aparegut el 2021 passat que, després d’una setmana de ser publicat, ja s’havia convertit en un dels més escoltats a Itàlia. Segur que l’artista fa sonar a Barcelona alguna cançó d'’aquest elapé com ara Cantaré, un primer senzill cantat en italià i en castellà, a més dels temes que l’han convertit en una de les grans estrelles del firmament musical italià.

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

  Avinguda de la Catedral, 1

  Ciutat Vella

  el Barri Gòtic

  08002 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre nit

  Concert "Tribu(t) a Pau Riba" dins de "La Mercè és Música"
  Avinguda de la Catedral
  DV. 23 · 22:00 H