Concert "Meritxell Neddermann"

Suelta

Meritxell Neddermann

Catalunya

Música indie

Per a tots els públics

 

Nascuda en un entorn de músics i formada entre Catalunya i els Estats Units, Meritxell Neddermann exhibeix una sensibilitat extraordinàriament afilada. Amb el seu àlbum de debut, In the Backyard of the Castle, ens va enlluernar amb un so propi, intimista i eteri marcat per la barreja de gèneres (de la música clàssica al jazz, el funk i l’indie) i l’experimentació amb loops, pedals i vocoder.

Ara és el moment d’escoltar el seu segon treball, Suelta, publicat després d’un parèntesi en el seu projecte personal, en què l’artista s’ha convertit en la pianista de Jorge Drexler en la seva gira internacional. Neddermann torna a escena amb la presentació del disc a la Mercè.

Estudiant a Boston, al costat dels millors, i resident més tard a Nova York, on va acabar-se de formar com a instrumentista, compositora i arranjadora amb artistes com Moha o CLAY, Meritxell Neddermann va tornar a Barcelona per desenvolupar nous projectes. Entre d’altres, Suelta, un treball hipnòtic, encisador. Un intent de mostrar un sentiment de llibertat física a través de la música; deu cançons pròpies que, per primera vegada, interpretarà en castellà. Suelta sortirà al mercat al novembre, però a Música Mercè podrem escoltar-lo, gaudir-lo, sense esperes.

Durada: 75 minuts.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Av Mare de Déu de Montserrat, 132
  • Horta-Guinardó
  • el Guinardó
  • 08041 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  22 de setembre tarda

  Concert "Selma Bruna: Dorsal"

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DV. 22 · 20:15 h

  22 de setembre nit

  Ritmes urbans / rap / soul

  Concert "Lia Kali: Contra todo pronóstico"

  Jardins del Doctor Pla i Armengol
  DV. 22 · 23:45 h