Concert "Rachele Andrioli: Coro a Coro" dins de "La Mercè és Música"

Espai
Teatre Grec
Adreça
Pg Santa Madrona, 36
Accessible per a persones amb discapacitat física
Dia/Hora
ds. 24 · 20:30
Veure tots els horaris

Rachele Andrioli: Coro a Coro (Itàlia; world music)

De la música de Salento, el taló de la bota de la península Itàlica, fins al jazz i des dels aspectes més diversos dels sons d'arrels italianes, fins al folk de tot el planeta. És la mixtura sonora que produeix ja fa anys Rachele Andrioli. Amb diversos músics salentins va formar part des del 1993 d'Officina Zoè, una formació que va dur la música de la seva terra (entre la qual aquest ritme mil·lenari anomenat pizzicapizzica) per escenaris i festivals de mig planeta. Ja en solitari, el viatge musical d'Andrioli l'ha dut per països que van des de l'Índia, al Líban, passant per Amèrica.

La seva és una recerca musical oberta a les influències del nostre temps que no oblida, però, l'ànima llatina ni unes arrels mediterrànies que sempre l'acompanyen, sola, tocant amb l'acordionista Rocco Nigro, col·laborant amb la formació Canzoniere Grecanico Salentino (vista l'any passat a la Mercè) o, com en aquest cas, protagonitzant una experiència hipnòtica amb la veu femenina com a protagonista.

I és que, en la seva actuació a Barcelona, Rachele Andrioli es fa acompanyar d'un cor de quinze veus femenines, en una experiència de cant polifònic que afavoreix el concepte de gènere i promou la multiculturalitat, ja que el repertori que interpreten les artistes inclou obres de música popular i cançons d'autor de diversos països, a les quals les mateixes artistes afegeixen en alguns moments la percussió. Prepareu-vos per a una experiència sonora que convida a la calma, basteix ponts i té aspectes terapèutics en un temps d'angoixes i d'incerteses.

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

    Pg Santa Madrona, 36

    Sants-Montjuïc

    el Poble-sec

    08038 Barcelona

    Altres activitats al mateix espai i dia