Concert "Rumba All Stars"

Inici

Rumba All Stars

Diversos artistes

Catalunya

Rumba catalana


La rumba catalana és part integral de la identitat de Barcelona, un dels gèneres musicals més emblemàtics de la ciutat. Gràcia, Hostafrancs i el carrer de la Cera, al Raval, articulen el triangle barceloní de la rumba, que la comunitat gitana ha mantingut viva generació rere generació.

La rumba catalana és també un fenomen col·lectiu, una experiència compartida; i, en aquest sentit, Rumba All Stars és una celebració, un espai de confluència de diferents generacions rumberes. Una festa comunitària, multicultural integradora i diversa. Perquè el seu cartell reuneix artistes de diferents gèneres, edats i procedències, herència i memòria.

Rumba All Stars és una proposta coral, d’acord amb el caràcter integrador de la rumba i la seva capacitat per transcendir fronteres musicals. Per nodrir-se d’altres gèneres i deixar empremta en músics d’arreu. En donarà testimoni Rumba All Stars, amb Miguel Serviole “Muchacho”, Sam Mosquetón, Miliu Calabuch, Susy Ferrer, Yumitus, Selu Ferrer, Ramón del Pichón, David Domínguez, Climent Campà, Tony Reyes i Jack Tarradellas, a més de convidades i convidats –Los Amaya, Sheila i Esther (de Maruja Limón), Joan Garriga i Yacine Belahcene, entre d’altres. Mataró, un altre punt clau de la rumba catalana, també estarà present en aquest concert.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Avinguda de la Catedral, 1
  • Ciutat Vella
  • el Barri Gòtic
  • 08002 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre matí

  Dansa

  MercèDansa

  Avinguda de la Catedral
  DS. 23 · 11:00 h

  23 de setembre nit

  Funk/disco

  Concert "Lalo López"

  Avinguda de la Catedral
  DS. 23 · 00:00 h