Concert "Sona9: Reïna + Les Buch + Lles" dins de "La Mercè és Música"

Adreça
Av Mare de Déu de Montserrat, 132
Activitat agrupada
Dia/Hora
dv. 24 · 12:00
Veure tots els horaris

Sona9: Reïna + Les Buch + Lles (Illes Balears / Catalunya; pop / punk-rock / pop metafísic).

Un popular concurs dedicat a promoure els nous valors de la música feta en català porta un any més a la Mercè els grups guanyadors en l’última edició. Escoltarem els Reïna, un quartet de Manacor que va guanyar l’edició número vint del Sona9. El seu pop de cambra, especialment elegant, ha produït el disc Arts Marcials, que interpreten a l’escenari Carme Vives (veu i teclats), Pere Amer (guitarra), Biel Riera (baix) i Adrià Mayordomo (bateria).

Les segones convidades de la nit, Les Buch, van ser les guanyadores del premi Joventut del Sona9 del 2020, amb un punk-rock contundent i amb missatge feminista i reivindicatiu nascut a Terrassa. Aquest setembre han editat l’EP Monstres i ara el defensen en viu i en directe Marina Comelles (veu i guitarra), Marisa Torrent (guitarra i veus), Núria Tort (baix i veus) i Anna López (bateria i veus).

El premi Èxit del Sona9 2020, finalment, se’l va endur Lluís Arruga, un músic i actor més conegut pel seu nom artístic, Lles. Originari de Collbató, fa un pop metafísic hibridat amb cançó d’autor amb unes lletres intimistes i emocionals.

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

    Av Mare de Déu de Montserrat, 132

    Horta-Guinardó

    el Guinardó

    08041 Barcelona

    Altres activitats al mateix espai i dia