Concert Sona9:"Maria Jaume / Joina / Relat", dins de "La Mercè és Música"

Sona9: Maria Jaume / Joina / Relat (Illes Balears / Catalunya; folk-pop / rap-funk-jazz-electrònica /dub-trap-hip-hop)

Maria Jaume, la guanyadora de l´edició número 19 del concurs de talents emergents Sona9, porta a la Mercè la seva proposta de folk acústic i pop independent en la seva accepció més íntima. Sobre l´escenari, interpretarà una tria de cançons del disc que edita aquests dies, Fins a maig no revisc.

Amb ella, puja a l´escenari Joina, guanyadora del premi Joventut del Sona9 2019 amb una proposta singular que fusiona el rap, el funk, el jazz i l´electrònica. Veureu el resultat escoltant els temes de Companyes, àlbum debut de la pianista i compositora empordanesa. La seva música esdevé una eina transformadora per replantejar els rols de gènere, els poders fàctics i l´existència d´altres maneres de viure i estimar.

La cita amb els valors emergents de l´escena catalana s´acaba amb Relat, banda de la Garrotxa que va obtenir el premi Cases de la Música del Sona9 2019 i que acaba de llançar el primer disc, Contratemps, on combinen el reggae i el dub amb músiques urbanes com el trap, el hip-hop o el dancehall.

Sona9 és un concurs dedicat a promoure i reconèixer els nous valors de la música d´avui feta en català. Està convocat pel grup Enderrock, Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya amb el suport del Departament de Cultura i el Departament de Joventut de la Generalitat.


Informació
Dijous 24 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous a les 12:00 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia