Concerts 'Escenari Cadena 100' dins de "Les Ràdios de la Mercè"

Entrades exhaurides
Adreça
Passeig Olímpic, 17
Accessible per a persones amb discapacitat física
Dia/Hora
dv. 24 · 20:50
Veure tots els horaris

ESCENARI CADENA 100

20.50 h Sara Roy: (A)mar (Catalunya; pop; totes les edats).

Cantant i compositora des que tenia 12 anyets, aquesta artista de Manresa ha arribat a l’escena musical per quedar-s’hi. Després d’haver trepitjar molts escenaris com a cantautora i d’omplir les xarxes socials amb temes acústics i covers, ara l’artista publica el primer disc, (A)mar, amb Halley Records. Hi descobrireu una veu personal, alegre, intimista i propera amb una producció d’alta qualitat. Voleu escoltar la Sara i la banda que l’acompanya en directe? Màxima sinceritat i autenticitat, amb una artista de veu potent, però tendre, que us farà ballar l’ànima.

22.10 h Beth (Catalunya; pop; totes les edats).

Anys després de fer-se coneguda a tot l’Estat participant a Operación Triunfo i concursant a Eurovisió, Beth s’ha convertit en tota una dona amb una vida de família, moltes coses per explicar i un disc nou, Origen, el seu cinquè àlbum d’estudi, en el qual recupera cançons que no va publicar en el seu moment. Pop en anglès, català i castellà que l’artista porta a l’escenari de l’Anella Olímpica per afegir-se a les celebracions de la Mercè.

23.30 h Miquel Abras (Catalunya; pop / rock).

El músic de la Bisbal d’Empordà amplia la seva llarga llista de referències discogràfiques (ja va per la que fa onze des que el vam descobrir al Sona9 del 2005) amb un nou treball compost durant el primer confinament i que, cosa excepcional, ha tingut cinc productors que han treballat diversos temes del disc. Malgrat el moment en què van ser creades, les cançons no parlen de confinament ni d’aïllament sinó de la felicitat, de quines maneres la busquem i de les llàgrimes que de vegades provoca. I és que el nou disc de Miquel Abras es diu així, precisament: La felicitat també plora.

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

  Passeig Olímpic, 17

  Sants-Montjuïc

  el Poble-sec

  08038 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  No s’han trobat resultats per aquesta cerca.