Concerts 'Europa FM' amb "Halldor Mar", "Isla Iglú", "Sense Sal", "Obeses" i "DJ Europa FM Brian Cross", dins de "La Festa Major de les emissores de ràdio"


21.00 h - Halldor Mar (Islàndia/Catalunya; pop i cançó). Un músic islandès que va venir a Barcelona a estudiar música es va enamorar del país i de la llengua i va traslladar a l´anglès tot de temes de la Nova Cançó que han fascinat els qui els han escoltat dins i fora de Catalunya. Les seves aparicions a la tele no han fet sinó fer créixer la seva popularitat. Acaba de treure el disc "Records".

22.00 h - Isla Iglú (Illes Balears; indie pop-rock). Aquesta banda de Mallorca barreja indie, pop, rock i electrònica en una línia que recorda el pop britànic. Les seves cançons, addictives a l´instant, són pura energia. "Perfecta pieza", del 2017, va ser el seu primer disc.

23.15 h - Sense Sal (Catalunya; pop-folk). Primer passaven per concursos de joves valors, però ara els trobareu a festivals com l´"Embassa´t" de Sabadell o l´"Acústica" de Figueres, on el públic ja es coneix els temes d´una banda de pop i folk que el 2017 passat va llançar "Només tenim la veu".

00.30 h - Obeses (Catalunya; pop-rock). Diuen que són una de les bandes més brillants del firmament del pop-rock en català i ho demostren un cop més amb "Fills de les estrelles", un disc que aquests dies passegen pels escenaris de tot el país. És el cinquè i es nota la maduresa!

2.15 h - DJ d´Europa FM (electrònica). Amb Brian Cross, el DJ barceloní que trepitja els millors escenaris del món, i amb Uri Farré i Xavi Alfaro, els conductors d´Europa FM que han punxat als millors festivals del moment, com el "DayDream Festival", "Los Álamos", "Medusa" i el "Barcelona Beach Festival". Ara, tots tres DJ, en un sol escenari, a la Mercè.
Concerts 'Europa FM' amb

Informació
Dissabte 22 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dissabte a les 21:00 h

Entrada Gratuïta

Halldor Mar
a les 22:00 h Isla Iglú
a les 23:15 h Sense Sal
a les 00:30 h Obeses
a les 02:15 h DJ Europa FM Brian Cross