Correfoc dels petits

Inici

Pg. de Gràcia / Consell de Cent fins a pg. de Gràcia / Mallorca - Provença

Correfoc dels petits

Espurnes, explosions, dracs i diables... Un dels moments més intensos de la festa és el correfoc. I no és estrany que fascini la canalla, tot i que sempre és millor que no s’exposi als perills d’una festa que comporta foc. La forta implantació de colles infantils de diables, però, va esperonar el disseny d’un correfoc específic protagonitzat per aquestes colles.

El Correfoc dels Petits Diables comptarà enguany amb una nodrida representació dels grups que participen en la Mercè i en altres festivitats de la ciutat, prop de trenta colles barcelonines, de la Trinitat Nova a Sarrià, de Sant Antoni a la Sagrera, Sant Martí o Montbau. La Colla de Diables Infantils del Casc Antic, els Escuats de la Malèfica del Coll, les Banyetes d’Horta, els Fills de Satan del Poble-sec, les Fures de Can Baró o els Diables Infantils del Poblenou són algunes de les agrupacions que passaran pel passeig de Gràcia, i el Drac Trajana, l’Estarrufadet, la Bímbia i el Follet Nébula, algunes de les bèsties fogueres que llançaran espurnes durant el recorregut.  

L’organització recomana que veiem la fi del Correfoc dels Petits al carrer Mallorca, per fer-ho amb la màxima seguretat; d’aquesta manera, igualment, veuran millor la Porta de l’Infern (al carrer de Provença) i l’activitat que estarà a punt de començar allà.

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Passeig de Gràcia, 58
  • Eixample
  • la Dreta de l'Eixample
  • 08008 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre matí

  72a Fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern

  El Passeig de Gràcia
  DS. 23 · 11:00 h

  23 de setembre tarda

  Inici de la Tabalada

  El Passeig de Gràcia
  DS. 23 · 17:00 h