"El camí de les pallasses", dins del "MAC Festival"

Vikisuà, la Churry, Cirquet Confetti, Marta Demarte, Cía. Rosi Cózar i Tere Carretero: El camí de les pallasses (Catalunya)

Tothom preparat? És a punt d'arribar un carregament de somriures, uns somriures provocats des de la dona i la seva manera d'entendre el sentit de l'humor. Us els porten, com han fet durant els últims anys en actuacions de Pallassos Sense Fronteres al Líban, Macedònia, Jordània, Palestina, Grècia, Croàcia, Guatemala i a molts llocs més, un equip insuperable de pallasses. El formen la Churry (Gina Segura), barcelonina formada amb grans de l'humor com Leo Bassi, Jango Edwards, Pepa Plana o Fraser Hooper, per esmentar-ne només alguns; la companyia Cirquet Confetti (Anna Alavedra) amb més de trenta anys d'experiència en provocar somriures; Marta Demarte (Marta Ribas), una ballarina reconvertida en solista i pallassa; Rosi Cózar, pallassa, narradora i psicòloga; Vikisuà (Victòria Alcaraz), que ha estudiat al Col·legi del Teatre Barcelona i s'ha format en una pila de tallers de clown, i Tere Carretero, que va descobrir el 2009 la seva vocació de pallassa, va fer un curs intensiu amb Jango Edwards i Johnny Melville, entre d'altres, i es va llançar de cap al món de l'escena.

Pareu atenció a aquestes pallasses perquè, des de Pallasses Sense Fronteres, lideren els projectes dirigits a les dones del món que pateixen violència masclista. Sense les pallasses... no hi ha revolució!


Informació
Dijous 24 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous de 19:00 h a 20:00 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia