Espectacle "Les vacances de Madame Roulotte", dins del "MAC Festival"


ESPAI 3

Presentadora: Alba Sarraute
Clown, intèrpret musical, artista de circ... L'Alba Sarraute té totes les habilitats escèniques que us pugueu imaginar i alguna més amb què sempre estarà preparada per sorprendre-us.

La Bleda: "Les vacances de Madame Roulotte" (Catalunya)
Madame Roulotte, és a punt de començar les vacances. Ha trobat un lloc fantàstic per a la seva caravana, però aquí hi ha més gent de la que es pensava. I tots volen passar una estona amb ella. Ocells, arbres, natura, bon humor... Sembla que tot ha de ser perfecte, oi que sí? Doncs no sempre serà així...

Lukasz Puczko Marionettes: "Burek-El gos marioneta" (Polònia)
Us fan por els gossos? Doncs aquest espectacle l´han pensat per a vosaltres, perquè el protagonista és un titella però sembla un gos de veritat i és tan real, tan real, que no hi ha nen o nena que no vulgui jugar amb ell una estona. Us ho passareu realment bé veient actuar Lukasz Puczko, un artista polonès que fa prop de nou anys que treballa amb titelles i marionetes arreu del món. Uau!

Naifactory: "No tinc por" (Barcelona)
Josean Vilar i Silvana Catazine han transformat el parc de Joan Miró fent servir elements naturals i utilitzant el paisatge mateix del parc com si fos un llenç. El seu laboratori creatiu fa instal·lacions efímeres amb materials sostenibles i reutilitzant materials, i fa servir el joc com a eina per transformar un espai.

Opakar: "Chocolitos" (Barcelona)
Han vingut de molt lluny, del Kazakhstan. Es diuen Choco i Lito i els amoïna molt el que estem fent amb el nostre planeta, així que viatgen pel món ensenyant a reciclar qui els vulguin escoltar. Però també són éssers grans i dolços, amb uns grans ulls i uns bigotis que potser us faran pessigolles si us deixeu petonejar.


Informació
Des del Dijous 24 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous, dissabte i diumenge d'11:00 h a 12:15 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia