"Els Circolinos", dins del "MAC Festival"

Boris Ribas & Antonio Correa Firmino (Circ Los), Luara Mateu (Circ Cric), Marina Benites (Cía. ARTrópodo) i Daniel Foncubierta (Cía. Infoncundibles): Els Circolinos (Catalunya / Brasil / Argentina / Andalusia)

Després de compartir escenaris d'allò més exòtics arreu del món amb Pallassos Sense Fronteres, una pila d'artistes han decidit que, ara, volen jugar a casa. Han creat un espectacle divertidíssim on hi ha pallassos, equilibris, acrobàcies i malabars. Prenen part d'aquest combinat de talents Antonio Correa Firmino (Circ Los), un artista especialitzat en acrobàcies, trampolí i monocicles que ha treballat amb companyies com el Circ Cric; Boris Ribas (Circ Los), especialista en trapezi format al Brasil que ha actuat per tot Amèrica i que ha estat al Circ Raluy i al Circ Cric; Luara Mateu, una pallassa jove que és part de la família del Circ Cric, on va néixer l'any 1997; Marina Benites, artista i contorsionista argentina integrant de la Cía. ARTrópodo i de la Cía. Chimichurri, i Daniel Foncubierta, que coneix des de petit el món del circ i que, amb el seu germà, forma els Infoncundibles combinant humor, malabars i música en actuacions per mig planeta.
Els artistes que oferiran aquest espectacle han portat somriures amb Pallassos Sense Fronteres a l'Iraq, Sierra Leone, la República Democràtica del Congo, el Líban, Etiòpia, Grècia i a molts punts de la geografia espanyola.


Informació
Dijous 24 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous de 11:00 h a 12:00 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia