Espectacle "Asteroid", dins del "MAC Festival"


ESPAI 4

Campi qui pugui: "Asteroid" (Catalunya)
El gran pallasso Toti Toronell dirigeix la companyia en un muntatge amb molt d´humor i ben poques paraules. I és que al mig del carrer ha caigut un asteroide i uns quants investigadors amb roba d´alta protecció es llancen a investigar...

Lukasz Puczko Marionettes: "Burek-El gos marioneta" (Polònia)
Us fan por els gossos? Doncs aquest espectacle l´han pensat per a vosaltres, perquè el protagonista és un titella però sembla un gos de veritat i és tan real, tan real, que no hi ha nen o nena que no vulgui jugar amb ell una estona. Us ho passareu realment bé veient actuar Lukasz Puczko, un artista polonès que fa prop de nou anys que treballa amb titelles i marionetes arreu del món. Uau!

Naifactory: "No tinc por" (Barcelona)
Josean Vilar i Silvana Catazine han transformat el parc de Joan Miró fent servir elements naturals i utilitzant el paisatge mateix del parc com si fos un llenç. El seu laboratori creatiu fa instal·lacions efímeres amb materials sostenibles i reutilitzant materials, i fa servir el joc com a eina per transformar un espai.

Opakar: "Chocolitos" (Barcelona)
Han vingut de molt lluny, del Kazakhstan. Es diuen Choco i Lito i els amoïna molt el que estem fent amb el nostre planeta, així que viatgen pel món ensenyant a reciclar qui els vulguin escoltar. Però també són éssers grans i dolços, amb uns grans ulls i uns bigotis que potser us faran pessigolles si us deixeu petonejar.

Espectacle

Informació
Des del Dijous 24 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous, dissabte i diumenge d'11:45 h a 13:00 h i
de 16:30 h a 17:45 h i
de 17:45 h a 19:00 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia