Espectacle "C/Mercè 20, ESC B", dins del "MAC Festival"


ESCENARI CASCADA

El Retrete de Dorian Gray: "Evolución" (Galícia)
Ezra Moreno i Marcos PTT ens proposen un malson inflable o, dit d´una altra manera, una passejada per una màquina de processament de globus. I és que, ja ho veureu, no és gens fàcil ser un globus en el món modern...

Manolo Alcántara: "Asimetria" (Catalunya)
Un barret de proporcions desmesurades i un personatge que es fa petit mentre lluita contra l´adversitat. Una peça surrealista i somiadora que, com en altres creacions del mateix artista, combina l'equilibri i el moviment amb la fantasia.

Anna Mbengue: "Naan Nga Deef" (Barcelona)
Segur que ja coneixeu l´Anna Marie Mbengue Sarr, una ballarina, coreògrafa i organitzadora d´espectacles que ha estudiat dansa a Dakar i que té una trajectòria de prop de vint anys sobre els escenaris.

Mercedes Recacha i Francisco Lloberas: "Sinfín a dos" (Barcelona)
Francisco Lloberas i Mercedes Recacha interpreten amb el llenguatge del moviment una escena que potser us sembla familiar: un home i una dona estan asseguts al sofà de casa seva, en un àtic d´una ciutat qualsevol, i no poden sortir perquè estan... confinats!

IN-motus Co. de Diego Sinniger: "Liov" (Catalunya)
Una coreografia que ens convida a reflexionar sobre l´impacte que ens causa l´experiència de lluita (interna o externa) i sobre com els conflictes interns que tots tenim es projecten sobre les nostres relacions.

CactuSoup Estudi Creatiu: "C/ Mercè, núm. 20" (Catalunya)
Què hi deu haver darrere la porta? Serà un viatge sorprenent, surrealista i ple de colors, en el qual els recursos audiovisuals ens permetran introduir-nos en els diversos espectacles de dansa, teatre, música i performance que conviuen en un immoble singular.

laSADCUM: "The Lesson" (Barcelona)
Guillem Jiménez i Laia Camps interpreten una peça coreogràfica on ells són tan protagonistes com el material audiovisual que basteix una reflexió sobre la conducta humana en un temps en el qual la xarxa ens ofereix una falsa idea de llibertat.

Opakar: "Lightbots" (Barcelona)
La llum és un element imprescindible en una nova proposta de teatre de carrer de la companyia de l´artista targarí Miquel Seto Martí. El futur ha arribat i és el moment de la veritat. Qui controla qui, de fet? Els humans a les màquines, o les màquines als humans?

Playback Maracas (Barcelona)
Veus robotitzades, loops, postrock, ritmes de tota mena... la banda sonora del combinat que podreu veure a l'escenari Cascada de la Ciutadella. Busqueu-los a la glorieta!

Manolo Alcántara: "Perpetua vigilia" (Catalunya)
Somni o realitat? Aquest espectacle se centra en aquell temps i espai en què totes dues coses es confonen i barregen. D´on surten els nostres somnis i què els alimenta? S´ho pregunta un dels grans noms del circ contemporani català.

El Retrete de Dorian Gray: "Ne me quitte pas" (Galícia)
L´interpreta un cantant de chanson francesa que, potser perquè està ple d´aire, apareix del no res davant del públic i que, amb un realisme que envejaria qualsevol artista de carn i ossos, s´emociona i canta al desamor.

Espectacle

Informació
Des del Dijous 24 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous, dissabte i diumenge de 16:15 h a 18:30 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia