Espectacle "Art Urbà", dins del "MAC Festival"


ESPAI GRADA

David Pinyol: "Dinamització itinerant" (Barcelona)
Abans que comenci l´espectacle, podreu fer boca amb la proposta, fresca i divertida, d´en David. Coneixereu els seus personatges que, amb un llenguatge directe i cubanero, us proposaran tota mena de jocs. Ves a saber si no us posen a cantar i a ballar, això sí, amb l´ajuda d´un DJ que actua en directe. Trieu el tema que voleu escoltar!

Ana Borrosa: "Pink Fish" (Barcelona/Andalusia)
Gairebé sembla que l´òpera prima d´aquesta artista sigui un ballet aquàtic. Potser no veureu aigua, però aquí sembla ben bé que hi hagi una piscina i fins i tot unes mandíbules ben grans que no són gaire tranquil·litzadores però que, com veureu, no aconseguiran esborrar en cap moment el somriure de la cara de les artistes Manon Almellones, Nora Baylach, Sivgin Dalkilic i Rosalía Zanón. Nedem o ballem?

"El Ritme del Carrer": Competició de danses urbanes (Barcelona)
Tornen les cultures urbanes a la festa de la Mercè, amb una competició de dansa urbana, un espectacle de break dance i "All Style" on veurem en acció alguns dels millors ballarins i ballarines de la ciutat. Protagonitzen una competició en la qual la improvisació és clau. Grans DJ posen la banda sonora a una lluita dansada en la qual els contendents exhibiran el seu alt nivell tècnic, conduïts pels presentadors d´aquesta festa de les cultures urbanes. Un espectacle ideal per a tots els públics.


Informació
Dissabte 26 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dissabte de 16:00 h a 19:15 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia