Espectacle "El Poder del Carrer", dins del "MAC Festival"


PISTA 1

Brincadeira: "Moving distances" (Barcelona)
Aquesta companyia barcelonina combina l´expressió corporal i la musicalitat creant melodies amb el moviment, com fan un cop més en aquest espectacle, en el qual exploren nous conceptes sonors i visuals amb la col·laboració del pianista Jorge Quesada. La distància s´ha imposat en el món d´avui i, més que mai, la recerca de la veritat ha esdevingut un objectiu irrenunciable.

Brodas Bros: Sliders (Barcelona/Granada)
Sis ballarins sobre rodes ens transportaran a un món de dansa, diversió i acrobàcies espectaculars. Brodas Bros és una companyia de dansa i cultura urbana. En aquesta ocasió tornen al carrer, a l’origen de la cultura hip-hop, on tot va començar amb les ganes de compartir, expressar-se i sobreviure. Ballar patinant pot ser tot un art, com ens demostra Bboy Shyno, el convidat especial vingut des de Granada. Ell, que és tot un referent del món del breakdance, ens mostrarà un seguit de moviments acrobàtics, propis del circ, sobre una plataforma elèctrica (hoverboard). Un espectacle amb la interpretació de Lluc Fruitós, Clara Pons, Berta Pons, Pol Fruitós, Marc Carrizo, Shyno i Brodas Junior (Ariadna, Mariona, Biel).

Moveo: "Echoes" (Barcelona)
Un espectacle de gest i moviment que es pregunta amb el llenguatge de la dansa si el que pensem, desitgem i fem neix, de fet, del nostre interior o és només el ressò del món i la realitat que ens envolten. Última part de la trilogia formada per "Tu Vas Tomber!" (2015) i "Conseqüències" (2017).
Amb el suport de Fira Tàrrega i Festival Sismògraf en el seu programa de "Suport a la Creació" i del Centre Cívic Barceloneta.


Informació
Des del Dissabte 26 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dissabte i diumenge d'11:15 h a 13:15 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia