Espectacle "El Ritme del Carrer" dins del "MAC Festival"

Adreça
Pg Santa Coloma, 60
Esdeveniment familiar
Activitat agrupada
Dia/Hora
ds. 25 · 12:00
ds. 25 · 17:00
dg. 26 · 12:00
dg. 26 · 17:00
Veure tots els horaris

Espai Pistes

De 12.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 19.00 h.

Rudy Alvarado, tot un expert en danses i cultures urbanes, impulsa les activitats d'El Ritme del Carrer, un espai on durant tot el dia trobareu tallers, actuacions, esdeveniments i molt més.

Dissabte, 25

De 12.00 a 14.00 h: Vine a ballar dancehall al Ritme del Carrer (Barcelona; dansa; per a totes les edats). Rafa Ponferrada (digueu-li Rafa Redvolcon) és un dels grans noms del dancehall a l'estat i no és estrany perquè ha viatjat a Jamaica per formar-se amb els millors mestres. Per la Festa Major, s'ha proposat ensenyar-vos com es balla el dancehall, tant se val si sou pares, mares, fills o avis. És un mestre dels millors: no només ha guanyat moltes competicions, sinó que, a més, fa de coreògraf de la seva pròpia companyia, una formació especialment prestigiosa en aquesta escena que es diu One Love Inna di Place.

De 17.00 a 19.00 h: Competició Open Styles (Procedències diverses; dansa; per a totes les edats). Vuit ballarins i ballarines urbans s'enfronten ballant danses urbanes d'estil lliure i, a mesura que la competició avança, es van formant grups de participants que competeixen entre ells. És un format genuí d'El Ritme del Carrer que, any rere any, genera una gran connexió entre els i les artistes participants.

Diumenge, 26

De 12.00 a 14.00 h: Vine a ballar hip-hop al Ritme del Carrer (Barcelona; dansa; per a totes les edats). Izaskun Ortega, o el que és el mateix, Miss Izzy, ensenyarà tota la família a ballar hip-hop amb el seu ritme i energia impressionants. Aquesta artista d'arrels andaluses va començar molt jove en el món de l'espectacle i ja ha guanyat competicions destacades, a més de ser l'organitzadora d'esdeveniments tan famosos com Funky Training o Lock is not a Joke.

De 17.00 a 19.00 h: Competició de breakdance (Procedències diverses; dansa; per a totes les edats). Us agrada el breakdance? Doncs veureu talents d'aquest estil de dansa urbana enfrontar-se en una competició entre vuit artistes que aniran formant grups a mesura que avanci l'actuació.

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

  Pg Santa Coloma, 60

  Sant Andreu

  Sant Andreu

  08030 Barcelona

  Programació per franja horària en aquest espai

  25 de setembre matí

  25 de setembre tarda

  25 de setembre nit