Espectacle "Hamelí", dins del "MAC Festival"

ESCENARI

Presentadora: Alba Sarraute
Clown, intèrpret musical, artista de circ... L'Alba Sarraute té totes les habilitats escèniques que us pugueu imaginar i alguna més amb què sempre estarà preparada per sorprendre-us.

Lukasz Puczko Marionettes: "Burek-El gos marioneta" (Polònia)
Us fan por els gossos? Doncs aquest espectacle l´han pensat per a vosaltres, perquè el protagonista és un titella però sembla un gos de veritat i és tan real, tan real, que no hi ha nen o nena que no vulgui jugar amb ell una estona. Us ho passareu realment bé veient actuar Lukasz Puczko, un artista polonès que fa prop de nou anys que treballa amb titelles i marionetes arreu del món. Uau!

Naifactory: "No tinc por" (Barcelona)
Josean Vilar i Silvana Catazine han transformat el parc de Joan Miró fent servir elements naturals i utilitzant el paisatge mateix del parc com si fos un llenç. El seu laboratori creatiu fa instal·lacions efímeres amb materials sostenibles i reutilitzant materials, i fa servir el joc com a eina per transformar un espai.

Opakar: "Los Extintos" (Barcelona)
Fa molt de temps, a Amèrica, hi havia una raça d´éssers extravagants, els Ankur, que vivien en pau i harmonia amb els habitants de la zona. Fins que un dia van arribar per mar uns homes d´un altre continent que ho van fer canviar tot. Oi que us agradaria saber com eren els Ankur? Doncs aquesta és la història d´un que es diu Sargon l´Explorador i de dos amics seus: Donkor i Neb.

Xip Xap Teatre: "Hamelí" (Catalunya)
Una companyia que aplica la seva manera de fer teatre, amb titelles i actors reals, a grans històries clàssiques. És el que passa amb la història d´Hamelí. Un poblet ple de veïns i veïnes que viuen les seves vides amb desgràcies i alegries com tothom, veu els carrers i les cases envaïts per les rates. D´on han vingut? O potser és que ja hi eren des de sempre? Un espectacle per a la canalla que us expliquen Oriol Planes, Imma Juanos, Sílvia Giménez i Víctor Polo.


Informació
Des del Dijous 24 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous, dissabte i diumenge de 12:00 h a 13:30 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia