Espectacle "Riure no té fronteres" dins del "MAC Festival"

Adreça
Avinguda dels Rasos de Peguera, 51
Esdeveniment familiar
Dia/Hora
dg. 25 · 10:30
Veure tots els horaris
Inici

Diversos espais

Riure no té Fronteres (Clown, màgia, música, cercavila; Totes les edats)

Al parc de l’Aqüeducte, riure no té fronteres. Per aquest motiu, la Mercè presenta aquí un programa de clown, màgia i altres disciplines artístiques que volen fer riure infants i pobles del món que viuen conflictes o travessen situacions d’extrema vulnerabilitat. Més enllà de l’Escenari Gran, per on passaran el Circ Cric, la Balkan Paradise Orchestra, els Xiula i la Barcelona Jazz Orchestra, trobareu actuacions que ompliran de rialles tot el parc.

A l’Escenari Mitjà, Marta Sitjà i Anna Montserrat dirigiran un Cabaret de Pallasses Sense Fronteres, i Gerardo Casali, un de Pallassis. I als espais 1 i 2 gaudireu de l’enginy i els trucs de màgia de Lola Mento, de les increïbles il·lusions de Pau Segalés i del clown i el circ de Peter Punk. De l’humor gestual i de les arts de Circobaya i de les petites bogeries d’Els Barlou, una companyia formada per tres noms clau del circ català: Boni, Dani “Patillas” i Miner. Pel que fa a Anticiclón Clown, us divertiran amb les seves idees estrafolàries, mentre que Anna Confetti us sorprendrà amb una creació còmica i poètica, expressada amb el llenguatge del circ, la música i el clown. 

Si parlem de pallasses, cal que ens referim a La Churry, formada amb grans tan grans com Leo Bassi, Jango Edwards i Pepa Plana, o de la Xicana, una pallassa tendra i innocent que vol fer màgia però sempre s’equivoca. ZamoClown, Les Pedetes i els Matsubins són altres dels artistes que arrencaran riures per a Burkina Faso, Ucraïna, el Líban, Síria, Zimbàbue i Colòmbia en aquestes zones del parc.

Pep Callau i Pepsicolen, Més Tumàcat i en Sabanni conduiran cercaviles des de Vallbona, Torre Baró i Ciutat Meridiana, respectivament, i a la Zona Petanca hi haurà tallers de circ a càrrec de Quina Gràcia.

Riure no té fronteres al parc de l’Aqüeducte!

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

  Avinguda dels Rasos de Peguera, 51

  Nou Barris

  Ciutat Meridiana

  08033 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  25 de setembre matí

  Espectacle "Circ Cric: Catacric.41" dins del "MAC Festival"
  Parc de l'Aqüeducte de Ciutat Meridiana
  DG. 25 · 11:30 H
  Concert "Balkan Paradise Orchestra: BPΩ Tour" dins del "MAC Festival"
  Parc de l'Aqüeducte de Ciutat Meridiana
  DG. 25 · 13:30 H

  25 de setembre tarda

  Espectacle "Els Xiula: Hits" dins el "MAC Festival"
  Parc de l'Aqüeducte de Ciutat Meridiana
  DG. 25 · 16:00 H
  Concert "Barcelona Jazz Orchestra: Swing sense fronteres" dins del "MAC Festival"
  Parc de l'Aqüeducte de Ciutat Meridiana
  DG. 25 · 19:00 H