Espectacle "Street Concept" dins del "MAC Festival"

Adreça
Pg Santa Coloma, 60
Esdeveniment familiar
Activitat agrupada
Dia/Hora
ds. 25 · 12:00
ds. 25 · 17:00
dg. 26 · 12:00
dg. 26 · 17:00
Veure tots els horaris
La Mercè 21

Escenari Grades

Brodas Bros (Catalunya; dansa; per a totes les edats). Una companyia internacional dedicada al hip-hop, la dansa en general i les cultures urbanes més noves que va néixer a Barcelona l'any 2006 s'encarrega de presentar l'Escenari Llac, i de programar-hi una mena de cabaret de música i dansa amb una mostra dels més diversos estils de danses urbanes. Hip-hop, locking... Tot ho trobareu en la selecció de grans artistes nacionals i internacionals que ens porten els Brodas Bros i que tant mostren peces curtes com espectacles de més gran format.

Darren et Willis (Association Jazz Gold Feet); (França; dansa; per a totes les edats). Aquests dos germans (ella és Darren, de 18 anys i ell, Willis, de 10) estan causant sensació en tot el món amb el seu estil de dansa jazz rock esquitxat d’afro, house dance i hip hop. Diuen que són tota una alenada d'aire fresc en l'escena de les danses urbanes i que bona part de la culpa la té el seu pare, el coreògraf i ballarí Robert Modestine, que els ha ensenyat tot el que saben, que és molt.

Robert Modestine (Association Jazz Gold Feet); (França; dansa; per a totes les edats). Robert Modestine i la seva dona, Delphine, són els creadors de l'associació Jazz Gold Feet, que ofereix lliçons d'estils de dansa que van de l’afro i l'afro house al modern jazz i el locking. Aquesta és una família dedicada al cent per cent a les danses urbanes, una especialitat en la qual el pare és tota una figura. Ho veureu en una actuació en la qual balla jazz rock, la seva especialitat, interpretant una peça curta i acabant amb una actuació amb els seus fills, Darren i Willis. La família que balla unida...

Zekka (Comunitat de Madrid; beatboxing; per a totes les edats). El nom real d'aquest artista és Donato Alférez Marín, però en el món de les cultures urbanes tothom el coneix com a Zekka. I és que qui ha escoltat aquest artista de beatbox amb deu anys de trajectòria no ho oblida fàcilment, tan espectacular és la seva habilitat per fer música només amb la boca. Creador d'uns temes experimentals que estan entre el bo i millor de l'escena espanyola del beatbox, ha guanyat el campionat del món de l'especialitat cinc cops i està considerat entre els vuit millors beatboxers del món ara mateix.

Dey-Dey: "Entre deux" (França /Països Baixos; dansa; per a totes les edats). Actuació en solitari de Delphine "Deydey" Nguyen, campiona mundial de popping de França i assistent de coreografia de la companyia The Ruggeds, que també podreu veure al parc de la Trinitat. Movent-se a través de les diferents tècniques i intensitats de popping, explora els espais entre dos contraris, aquell lloc on flueixen diferents energies que de vegades xoquen i de vegades creen una vibració única que és l'inici d'un nou viatge.

Zyko & Pocahonstyle (França; dansa; per a totes les edats). De petitet, Nicolas Monlouis, més conegut en el món el hip-hop amb el nom de Zyko, imitava Michael Jackson. Ara que s'ha fet gran, ha esdevingut un dels ballarins de hip-hop més coneguts a França, especialitzat en crear uns moviments que produeixen curioses il·lusions òptiques. Ara el veureu actuar en format de duet amb la ballarina Pocahonstyle, nom artístic de la marsellesa i membre dels col·lectius de dansa urbana Soul Crew i Compagnie Voltaïk Maëva Pocah.

Colectivo Kampai: Mirage (Catalunya; dansa; més de 4 anys). Un col·lectiu format per ballarins i ballarines d'Andalusia i Catalunya s'ha fet conegut amb un llenguatge multidisciplinari propi que parteix de les danses urbanes però que les hibrida amb disciplines diverses que van des de la música i els visuals fins a la dansa contemporània. A Mirage, imaginen el final de tot plegat i el conceben com un nou inici, una oportunitat de renaixement que ens ha de permetre reinventar l'existència i entendre, finalment, que formem part d'un mateix gran organisme. Amb Pau Arnal, Irene Baeza, Manel Cabeza, Guillem Ripoll i Kenya Sauer ballant músiques de creació original de Toti Arimany i Alex Serra "Gato Suave".

Premoh's Cru: Anónimas raíces (Andalusia; dansa; per a totes les edats). Quatre ballarins i ballarines andalusos que van anar a participar el 2016 en un esdeveniment de danses urbanes als EUA van decidir inspirar-se en la quotidianitat i l'espontaneïtat de la seva terra d'origen i en el moviment urbà per crear una proposta que conjuga l'expressió artística més andalusa amb l'essència dels ritmes africans. I és que els ballarins i ballarines combinen el flamenc i les danses urbanes més noves mentre es pregunten "qui som?"? El resultat són propostes com Anónimas raíces, una peça de quinze minuts que van enllestir en dues residències al Centre Cívic Barceloneta i al Festival HOP i que, ara, porten a la Mercè. Amb Marta Reguera, Paloma Ramos, Isaac Suárez i Antonio León.

Indhhia & Kham: Collage (Barcelona /Argentina / Veneçuela; dansa; totes les edats). Us han explicat algun cop una història mitjançant el llenguatge de la dansa? Doncs és l'especialitat d'aquesta companyia que, en aquesta coreografia de prop de deu minuts de durada us situa en una desfilada de modes en la qual us trobareu amb elements de composició com el punt, la línia, el pla i el volum. Tot, en una creació coreogràfica que combina les bases de les danses urbanes amb la dansa contemporània, sempre a la recerca d'un moviment propi.

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

  Pg Santa Coloma, 60

  Sant Andreu

  Sant Andreu

  08030 Barcelona

  Programació per franja horària en aquest espai

  25 de setembre matí

  25 de setembre tarda

  25 de setembre nit