Espectacle "Urban Showcase" dins del "MAC Festival"

Adreça
Pg Santa Coloma, 60
Esdeveniment familiar
Activitat agrupada
Dia/Hora
ds. 25 · 20:00
dg. 26 · 20:00
Veure tots els horaris

Escenari Grades

Boogie Tunes: Funktastic (Barcelona; dansa; per a totes les edats). És una crew de popping, però també un grup d'amics, gairebé una família de ballarins formada per sis ballarins professionals i per Iron Mike, que fa d'entrenador i líder del grup. Amb l'objectiu de donar al popping la visibilitat que es mereix, estan creant un espectacle de curt/mitjà format que busca fer arribar aquest estil de dansa urbana al màxim de persones possible. mentrestant, continuen entestats a millorar i créixer i continuen participant en totes les competicions internacionals que poden.

Nexart Percussion: Limitless (Catalunya; música/dansa; per a totes les edats). Dansa i percussió són els llenguatges que fa servir aquesta companyia per tal de transmetre al públic un missatge de superació i perseverança. Ells creen un espectacle que van a la recerca de la frontera entre els artistes, els instruments de percussió que fan sonar i els seus cossos. Ja veureu com fan servir el moviment per aconseguir que la música bategui i que els silencis respirin.

In Put: in·put (Catalunya; música; per a totes les edats). El beatboxer David i la cantant Helena formen un tàndem musical que s'acompanya d'instruments com la guitarra, l'ukulele i la looper. Tot, per presentar-nos un repertori de versions electroacústiques d'estils tan diversos com el pop, el rock, el pop català i la cúmbia…

Legacy: Show One (Barcelona; dansa; per a totes les edats). Una companyia de danses urbanes barcelonina però amb components de nacionalitats diverses ens proposa un duet ballat per uns intèrprets que combinen dos estils de danses urbanes ben diferents, el breaking i el popping, per oferir un espectacle molt visual i ple de virtuosisme amb un missatge clar: cal que ens aturem de tant en cant i compartim el camí que fem amb les persones que ens envolten. I és que, per alguns com els dos personatges protagonistes d'aquesta coreografia, la vida és com una carrera i només importa arribar a la meta el primer... O potser no?

Cia Roots: En proceso... (Barcelona; dansa; per a totes les edats). Ruth Prim, una ballarina professional de dansa urbana i contemporània amb més de vint anys d'experiència, dirigeix i crea les coreografies per a una companyia que es dedica principalment al hip-hop i que porta treballant des del 2012 en unes creacions que prenen el bagatge dels artistes com a font d'inspiració.

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

  Pg Santa Coloma, 60

  Sant Andreu

  Sant Andreu

  08030 Barcelona

  Programació per franja horària en aquest espai

  25 de setembre matí

  25 de setembre tarda

  25 de setembre nit