Espectacle"Art Urbà", dins del "MAC Festival"


ESPAI GRADA

Ana Borrosa: "Pink Fish" (Barcelona/Andalusia)
Gairebé sembla que l´òpera prima d´aquesta artista sigui un ballet aquàtic. Potser no veureu aigua, però aquí sembla ben bé que hi hagi una piscina i fins i tot unes mandíbules ben grans que no són gaire tranquil·litzadores però que, com veureu, no aconseguiran esborrar en cap moment el somriure de la cara de les artistes Manon Almellones, Nora Baylach, Sivgin Dalkilic i Rosalía Zanón. Nedem o ballem?

Brodas Bros & Kukai Dantza: "Topa" (Catalunya/Euskadi) )
Quatre joves es troben en una plaça qualsevol. Sona una música i arrenquen a ballar. Els uns són ballarins formats en dansa tradicional basca, i els altres, ballarins de hip-hop. El carrer, l'espai vital que comparteixen, els uneix. Els intèrprets Lluc Fruitós, Clara Pons, Ibon Huarte i Urko Mitxelena uneixen forces i talents en una proposta vital i enèrgica en la qual l´espai urbà es transforma en espai escènic amb la col·laboració activa del públic.

Kukai Dantza: "Fair Play" (Euskadi)
La dansa tradicional basca és el punt de partida dels espectacles, cent per cent contemporanis, que crea aquesta companyia de dansa. Jon Maya dirigeix en aquest muntatge els ballarins i ballarines Alain Maya, Ibon Huarte, Izar Aizpuru, Leire Otamendi i Urko Mitxelena, a més del DJ Zigor Lanpre DZ, que actua en viu. Pareu atenció que vosaltres, com a públic situat al voltant dels artistes, també sou part de l´espectacle.

"El Ritme del Carrer": Competició de danses urbanes (Barcelona)
Tornen les cultures urbanes a la festa de la Mercè, amb una competició de dansa urbana, un espectacle de break dance i "All Style" on veurem en acció alguns dels millors ballarins i ballarines de la ciutat. Protagonitzen una competició en la qual la improvisació és clau. Grans DJ posen la banda sonora a una lluita dansada en la qual els contendents exhibiran el seu alt nivell tècnic, conduïts pels presentadors d´aquesta festa de les cultures urbanes. Un espectacle ideal per a tots els públics.

Espectacle

Informació
Des del Dissabte 26 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dissabte i diumenge de 11:00 h a 13:15 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia