Espectacle"El Bosquet de la Greta", dins del "MAC Festival"


ESPAI BOSC

David Pinyol: "Dinamització itinerant" (Barcelona)
Abans que comenci l´espectacle, podreu fer boca amb la proposta, fresca i divertida, d´en David. Coneixereu els seus personatges que, amb un llenguatge directe i cubanero, us proposaran tota mena de jocs. Ves a saber si no us posen a cantar i a ballar, això sí, amb l´ajuda d´un DJ que actua en directe. Trieu el tema que voleu escoltar!

2princesesbarbudes: "La bona vida" (Catalunya)
Heu pensat mai com devia ser la vida dels primers éssers humans? La companyia "2princesesbarbudes" no només ho ha pensat, sinó que ho representa per a tots vosaltres imaginant-se que són una petita tribu d´homes i dones del paleolític que es resisteix a passar al neolític. Per què? Ens ho expliquen, amb unes cançons delicioses i uns instruments que de vegades són de joguina però que sonen la mar de bé, Helena Casas, Marc Marcé, Marc Poch i Toni Vilaprinyó.

Teatre Nu: "Teatre Arrossegat de Catalunya" (Catalunya)
Petits i grans estan convidats a conèixer el teatre desplegable, multifuncional i amb repertori universal que dirigeix Víctor Borràs i que porten a escena Maria Berenguer, Francesc Mas i Montse Pelfort. Sí, ells arrosseguen l´escenari aquí i allà per oferir-nos una mostra del seu art popular. Us faran pensar en aquells còmics i artistes ambulants d´altres temps en els quals s´inspiren. Això és un espectacle, però també una proposta lúdica que requereix la vostra complicitat. Voleu saber quin repertori té la companyia? Pregunteu-los-ho.

Espectacle

Informació
Des del Dissabte 26 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dissabte i diumenge de 11:00 h a 13:00 h i
de 16:30 h a 18:30 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia