Espectacles "Arrived" i "Nautilus", dins del "MAC Festival"


ESCENARI TIL·LERS

Presentadora: Mònica Monge
Canta, balla i té un talent que ja ha passejat més d'un cop per les festes de la Mercè. Enguany, repeteix fent de presentadora de les activitats del MAC Festival al parc de la Ciutadella. Veniu a saludar-la!

Adrián Schvarzstein i Jurate Sirvyte-Rukstele: "Arrived" (Barcelona/Lituània)
La música que surt de les maletes que porten, i també les robes que vesteixen, els delaten: aquests dos visitants venen del passat. D´aquí que potser es comportin de manera extravagant, pintant signes a terra, ordenant tot allò que sigui susceptible de ser ordenat, netejant-ho tot. Veuen el present amb els ulls d´un passat no tan llunyà i allà on van creen situacions absurdes i surrealistes. Una trobada amb ells pot acabar sent tota una aventura!

Trygve Wakenshaw: "Nautilus" (Nova Zelanda)
Si alguna vegada heu sentit a parlat d´una "comèdia física" però no sabíeu a què s´estaven referint, traieu el llapis de la butxaca i preneu apunts, perquè el neozelandès Trygve Wakenshaw n´és un exemple de llibre. Va estudiar tècniques de clown a París i devia ser el primer de la classe, perquè no hi ha qui es resisteixi al seu humor, que combina teatre físic, mim i fins i tot un punt d´excentricitat i d´arriscada bogeria. Estrany, extravagant, divertidíssim... l´aplaudeixen a tot arreu, deu ser per alguna cosa!


Informació
Des del Dijous 24 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous, dissabte i diumenge de 16:00 h a 17:45 h i
de 18:15 h a 20:00 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia