Espectacles "Excalibur i altres històries d'animals morts" i "Il·luminats", dins del "MAC Festival"


ESCENARI TIL·LERS

Presentadora: Mònica Monge
Canta, balla i té un talent que ja ha passejat més d'un cop per les festes de la Mercè. Enguany, repeteix fent de presentadora de les activitats del MAC Festival al parc de la Ciutadella. Veniu a saludar-la!

Hermanas Picohueso: "Excalibur i altres històries d´animals morts" (Illes Balears)
Parlem de temes actuals i ben adults fent servir tècniques del teatre de titelles? Ho fa aquesta companyia de les Balears però amb col·laboradors repartits per tot el Mediterrani. Confessen que pateixen una síndrome de Diògenes que els fa aplegar tota mena d´andròmines. Les fan servir en uns espectacles amb imaginació i consciència com aquest que veureu. Poseu-vos en mans de Lluki Portas, Diego Ingold i Gal·la Peire, que tenen coses per explicar-vos en un espectacle documental creat... en temps real.

Roseland Musical: "Il·luminats" (Barcelona)
A qui no agradaria fer unes passes de ball amb aquestes criatures resplendents? I és que aquest espectacle us permetrà conèixer uns personatges fets de llum, creats amb un disseny senzill, però cent per cent del nostre temps. Seguiu-los i balleu amb ells, que són els reis de la pista. Si els acompanyeu en la seva passejada pel recinte, segur que no els perdreu de vista ni un moment: només cal que... seguiu la llum!


Informació
Des del Dijous 24 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous, dissabte i diumenge de 20:30 h a 22:30 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia