Espectacles "Fancy Fences", "[Kórps]", "Il·luminats" i "Eufòria", dins del "MAC Festival"


ESCENARI PRIM 

Presentadora: Mònica Monge
Canta, balla i té un talent que ja ha passejat més d'un cop per les festes de la Mercè. Enguany, repeteix fent de presentadora de les activitats del MAC Festival al parc de la Ciutadella. Veniu a saludar-la!

Enmedio i Andrea Paz: "Fancy Fence" (Barcelona)
Una corporació multinacional innovadora presenta el seu producte més nou: Fancy Fence. És un robot de defensa personalitzat que us protegirà de tot i de tothom. Què passa quan una societat es deixa endur per la por? Us ho expliquen Oriana Eliçabe, Andrea Paz i Leónidas Martín.

Miquel Barcelona: "[Kórps]" (Barcelona)
El títol és una transcripció fonètica, que tant pot fer referència a la pronúncia del mot català "corbs" com a la del mot anglès "corpse" (cadàver). Són els temes d´aquest muntatge multidisciplinari en el qual la dansa dialoga amb la música electrònica, però també amb la veu, la llum i la teatralitat. Els ballarins Helena Gispert, Martí Güell, Junyi Sun i Marc Vilajuana interpreten la peça.

Roseland Musical: "Il·luminats" (Barcelona)
A qui no agradaria fer unes passes de ball amb aquestes criatures resplendents? Seguiu-los i balleu amb ells, que són els reis de la pista. Si els acompanyeu en la seva passejada pel recinte, segur que no els perdreu de vista ni un moment: només cal que... seguiu la llum!

Sacude: "Eufòria" (Barcelona)
Un espectacle de música electrònica i dansa aèria sobre una plataforma suspesa per una grua. Això és una "catarsi transcendent" que us vol fer ballar i omplir-vos de satisfacció. Allibereu el cos i la ment amb aquesta experiència única, i poseu-vos en moviment!

Espectacles

Informació
Des del Dijous 24 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous, dissabte i diumenge de 19:15 h a 21:00 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia