Espectacles "Ocaña, Reina de Las Ramblas" i "Il·luminats", dins del "MAC Festival"


ESCENARI ZOOLOGIA

Presentador: Txema Segura
L´actor Txema Segura treballa des del 2004 amb La Paparra, una companyia de teatre especialitzada en teatre de carrer, i sabrà com fer-vos passar una bona estona. El trobareu a la vora de l´Espai Zoologia del parc de la Ciutadella, on us presentarà els espectacles programats en aquest escenari.

Joan Vázquez i Marc Sambola: "Ocaña, Reina de las Ramblas" (Barcelona)
L´actor i cantant Joan Vázquez i la guitarra del director musical Marc Sambola reten homenatge teatral i musical a José Pérez Ocaña, tota una figura de la Barcelona dels anys setanta que en aquest muntatge ens presentaran a ritme de copla. A "Ocaña, Reina de las Ramblas", les paraules en primera persona del carismàtic artista es combinen amb la interpretació de clàssics del gènere que tant li agradaven, amb títols com ara "Tatuaje", "Ojos verdes", "Y sin embargo te quiero" o "La niña de fuego". Un espectacle imprescindible, amb una dramatúrgia, exquisida i punyent, firmada per Marc Rosich.

Roseland Musical: "Il·luminats" (Barcelona)
A qui no agradaria fer unes passes de ball amb aquestes criatures resplendents? I és que aquest espectacle us permetrà conèixer uns personatges fets de llum, creats amb un disseny senzill, però cent per cent del nostre temps. Seguiu-los i balleu amb ells, que són els reis de la pista. Si els acompanyeu en la seva passejada pel recinte, segur que no els perdreu de vista ni un moment: només cal que... seguiu la llum!


Informació
Des del Dijous 24 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous, dissabte i diumenge de 20:15 h a 22:15 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia