Exposició de Dracs i Bèsties de Foc

Adreça
Plaça Comercial, 12
Esdeveniment familiar
Dia/Hora
dt. 20 · 10:00
dc. 21 · 10:00
dj. 22 · 10:00
dv. 23 · 10:00
ds. 24 · 10:00
dg. 25 · 10:00
Veure tots els horaris

Heu vist quina munió de bèsties? Són les més de trenta peces de bestiari festiu que tenim repartides per molts dels barris de la ciutat. N’hi ha de tots els districtes i de totes les mides. Fixeu-vos-hi bé. Algunes són infantils i tendres, mentre que altres són esfereïdores i monstruoses. Moltes són bèsties fogueres, que surten quan es fa fosc i llancen foc pels queixals en correfocs i cercaviles amb foc. A més, hi trobareu figures de protocol que ballen solemnement a les festes més tradicionals. I també n’hi ha que animen les cercaviles diürnes tot llançant aigua, confeti o caramels.

I és que Barcelona té una varietat de figures que no es repeteix enlloc més: des de les més tradicionals com els bous, els dracs i les víbries, fins a les més innovadores: un ratpenat, una gàrgola, dos gats, un follet, un parell de dinosaures, un espiadimonis, un mosquit tigre, un boc, un mussol, un dofí i, fins i tot, uns quants porcs i truges. Totes surten per les seves festes majors, però també les podeu veure exposades amb tota tranquil·litat a El Born CCM durant els dies previs a la Mercè.

I vosaltres, amb quina us quedeu?

Del 6 al 23 de setembre la mostra es pot visitar dins l’horari d’obertura del centre: de dimarts a diumenge i festius, de 10 a 20 hores.

El 24 i 25 de setembre la mostra es podrà veure de 10 a 16 h.

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

  Plaça Comercial, 12

  Ciutat Vella

  Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

  08003 Barcelona

  Programació per franja horària en aquest espai

  No s’han trobat resultats per aquesta cerca.