"Finale / Gran reserva", dins del "MAC Festival"

ESCENARI 2

David Pintó Codinasaltas: presentador (Barcelona)
Si us sona la seva cara és perquè l'heu vist fent d'actor a la companyia Roseland, amb La Cubana o bé fent de director o ajudant de direcció d'algun muntatge. Al Castell de Montjuïc, s'encarrega, però, de presentar els espectacles de circ del MAC Festival d'enguany.

Eddy Eighty: The Power of the 80's (Comunitat Valenciana)
Es fa dir Eddy, tot i que hi ha qui el coneix amb el nom de Gonzalo Santamaría, i és el fill d'un ensinistrador de foques i d'una cosidora. El seu somni? Omplir el món del circ amb música dels anys vuitanta. Fa de presentador del MAC però us transportarà en el temps quaranta anys enrere.

Rolling Vibes Collective: Monsieur Loyale i la Circus Band (Catalunya)
Música i teatre són les dues cares d'aquesta formació integrada pels músics Víctor Bauzá, Joan Abellan, Joan Redondo i Abraham Creus i per l'actor i clown Melcior Guilera. Són els passatgers d'un carro carregat d'altaveus i dotat de micròfon sense fils que els permetrà passejar-se entre el públic mentre interpreten temes de Bruno Mars, Britney Spears, Beyoncé o Lady Gaga, un repertori divertidíssim esquitxat de sorpreses i somriures. Veniu, que us presentaran Monseur Loyal.

Rhum & Cia: Gran reserva (Barcelona)
La història d'aquesta companyia "inestable" de pallassos va començar el 2004 amb Rhum, va seguir el 2016 amb Rhümia i va tenir una tercera part el 2018 amb Rhumans. Tots tres muntatges han aplegat més de 50.000 espectadors en les 225 representacions que s'han fet fins ara d'uns espectacles que, de tan divertits, resulten terapèutics. Ara, Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià, Mauro Paganini i Piero Steiner porten a escena una nova mostra d´humor i gamberrisme, de màgia i música. Tot amanit amb tendresa i emoció i protagonitzat per uns pallassos multiinstrumentistes que converteixen l'escenari en una gran festa inacabable, esbojarrada i amb un ritme frenètic. Els millors moments de la trajectòria de la companyia, i algun número nou.
Espectacle de De Grec a Grec dins del Grec Festival de Barcelona

Delrevés Dansa Vertical: Finale (Barcelona)
Els artistes Saioa Fernández i Sheila Ferrer proposen una mirada diferent de la dansa clàssica en la qual l'arquitectura, i més concretament la façana d'un edifici, serveix de suport del moviment. Veureu, descontextualitzades, interpretacions de peces clàssiques que segur que reconeixereu: des d´El llac dels cignes i El trencanous fins a Giselle.


Informació
Des del Dissabte 26 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dissabte i diumenge de 10:30 h a 12:15 h i
de 15:45 h a 17:45 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia