"Gaudeix la vida", dins del "MAC Festival"


David Pinyol: Dinamització itinerant (Barcelona)
Abans que comenci l´espectacle, podreu fer boca amb la proposta, fresca i divertida, d´en David. Coneixereu els seus personatges que, amb un llenguatge directe i cubanero, us proposaran tota mena de jocs. Ves a saber si no us posen a cantar i a ballar, això sí, amb l´ajuda d´un DJ que actua en directe. Trieu el tema que voleu escoltar!

Una Mika: Sueña (Barcelona)
Una companyia que aplega en els seus espectacles dansa, música, teatre, clown i tecnologies diverses ens proposa un muntatge ple d´imatges i sensacions en el qual fins i tot les fruites i verdures fan música. Tot, per explicar-vos la història d´un nen que, de petit, volia tenir la panxa com un tambor, els dits com les tecles d´un piano i la boca, com una flauta màgica. Sí, volia ser un Home Orquestra i el seu somni va acabar... fent-se realitat.

Matito: Daltabaix (Catalunya)
En Matito, l´ocupació preferida del qual és no fer res, viu la mar de feliç amb la seva amiga, l´ovella Xisqueta. Què farà quan un dia desaparegui? Doncs anar-la a buscar a la gran ciutat. Allà descobrirà una pila de gent trista. Finalment, trobarà la Xisqueta... dins d´una fàbrica d´abrics! Allà coneixerà un munt de treballadors i treballadores que viuen amenaçats per uns guàrdies en forma de rata i oprimits per un patró inflexible: el llop. A en Matito no li quedarà altra opció que treure el seu bastó, i acabarà convertit... en tot un heroi. En aquest espectacle de titelles coneixereu un titella de guant que s´ha fet famós pel seu humor, els gags que protagonitza i la seva irreverència.

Lukasz Puczko Marionettes: Burek - El gos marioneta (Polònia) Totaal Theatre
Us fan por els gossos? Doncs aquest espectacle l´han pensat per a vosaltres, perquè el protagonista és un titella però sembla un gos de veritat i és tan real, tan real, que no hi ha nen o nena que no vulgui jugar amb ell ni gos (dels autèntics) que no el vulgui olorar una estona. Us ho passareu realment bé veient actuar Lukasz Puczko, un artista polonès que ha estudiat al departament de Titelles de Bialystok (Acadèmia de Teatre de Varsòvia) i que fa prop de nou anys que treballa amb titelles i marionetes arreu del món. Uau!

Les Lloronas: Xim, xim, llegim (Barcelona) BRANISLAV GRBIC
Un llibre nou representa la il·lusió de submergir-se en una aventura nova. Però, què passaria si, en passar les pàgines, trobem que estan en blanc? I si les històries, els personatges i els escenaris dels contes haguessin desaparegut? Aquest espectacle us proposa un petit viatge durant el qual, fent servir el poder màgic de la imaginació, resoldrem el problema de les pàgines en blanc. I és que, del no-res, en pot sortir de tot. Anna Castells i Neus Gispert interpreten un espectacle amb dramatúrgia i direcció de Les Lloronas, un col·lectiu que integren juntament amb Iona Balcells. En l´espectacle, hi participa el violinista serbi instal·lat a Barcelona Branislav Grbic, tot un expert en música balcànica, sefardita, irlandesa i turca.


Informació
Des del Dijous 24 fins al Dijous 24 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous de 11:00 h a 12:15 h i
de 12:45 h a 14:00 h i
de 15:30 h a 16:45 h i
de 17:00 h a 18:15 h i
de 18:30 h a 19:45 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia