Inici de la Tabalada

Inici

Pg. de Gràcia / Provença fins a pg. de Gràcia / Consell de Cent

Inici de la Tabalada

La tarda del 23 de setembre, el passeig de Gràcia serà un dels centres neuràlgics de la Festa Major; més concretament, el tram comprès entre els carrers de Provença i del Consell de Cent, sis-cents metres de traçat que, en sentit de mar a muntanya i de muntanya a mar, centrarà cercaviles i correfocs fins al vespre.

La primera activitat serà La Tabalada, que convocarà els grups de percussió de les colles de diables (infantils i adultes) i els de dracs i bèsties de foc a la cruïlla d’aquest cèntric passeig amb el carrer de Provença. Acte imprescindible a qualsevol correfoc del país, la Tabalada anuncia als quatre vents, amb la força d’un retrò, que la nit més diabòlica de l’any arribarà en poques hores.

Tabaleres i tabalers no afluixaran en cap moment el ritme ni el volum: La Tabalada convertirà l’antic camí que unia Ciutat Vella i la Vila de Gràcia en un espai de festa, engrescador i ensordidor!

La Tabalada enllaçarà amb el primer correfoc de la tarda, el correfoc infantil, que farà el mateix recorregut a la inversa: de Consell de Cent a Provença. (Vegeu ‘Correfoc dels Petits’)

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Passeig de Gràcia, 95
  • Eixample
  • la Dreta de l'Eixample
  • 08008 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  23 de setembre matí

  72a Fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern

  El Passeig de Gràcia
  DS. 23 · 11:00 h

  23 de setembre tarda

  Correfoc dels petits

  El Passeig de Gràcia
  DS. 23 · 18:00 h