Instal·lació "Cia. Peus de Porc: Teatrets Mecànics" dins del "MAC Festival"

Adreça
Carrer d'Aragó, 2
Esdeveniment familiar
Dia/Hora
ds. 24 · 11:00
dg. 25 · 11:00
dl. 26 · 11:00
Veure tots els horaris

Bosquet

Cia. Peus de Porc: Teatrets Mecànics (Catalunya; titelles, instal·lació. Totes els públics)

Heu jugat mai amb màquines arcade? Heu manipulat mai titelles de guant? Ara teniu l’oportunitat de combinar joc i arts escèniques a Teatrets Mecànics, una atracció que reuneix la mecànica dels recreatius i la màgia del guinyol. Perquè en aquest saló de jocs a l’aire lliure trobareu unes màquines verticals amb aire retro i palanques per moure la parella de titelles que trauran el nas per la part de dalt. 

De fet, no només hi trauran el nas, sinó també un pal amb què es donaran garrotades... Per a cada teatret caldrà una parella de jugadors, que dirigiran amb les palanques de control els moviments del seu titella, amb l’objectiu de guanyar la partida i oferir un bon espectacle. 

Teatrets Mecànics és una creació de Xesco Quadras, un artista que incorpora coneixements d’enginyeria a la creació artística. Al capdavant de Peus de Porc, innova i revoluciona el món dels titelles amb propostes que han rebut premis a Feten o a la Fira de Titelles de Lleida, entre altres cites imprescindibles del gènere.

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

    Carrer d'Aragó, 2

    Eixample

    la Nova Esquerra de l'Eixample

    08015 Barcelona

    Programació per franja horària en aquest espai