Instal·lació lúdica " Circ de Jocs: La gran canicada d'en Jan + Els aqüaductes de la Marta" dins del "MAC Festival"

Adreça
Pg Santa Coloma, 60
Esdeveniment familiar
Dia/Hora
ds. 24 · 11:30
dg. 25 · 11:30
Veure tots els horaris

Espai Jardí

Circ de Jocs: La gran canicada d'en Jan + Els aqüaductes de la Marta (Catalunya/ Argentina; Instal·lacions lúdiques d'autor ; Tots els públics)

La Canicada d’en Jan és una gran oportunitat d’estona de joc lliure, una instal·lació i una performance participativa, dinàmica i familiar. Cada construcció pren vida pròpia segons l’entorn i les persones que hi juguen. Laberints de taula, tubs, embuts, fustes... aquí trobareu tot el que us caldrà per crear estructures, ponts, baixades, túnels, entrades, sortides i paranys. Circuits únics que posaran a prova la vostra inventiva! 

Pel que fa a Els Aqüeductes de la Marta, és una activitat d’ecologia pràctica i de treball en equip que, a més d’esmolar el nostre enginy, ens ensenyarà a fer un bon ús de l’aigua. Com? Teixint una xarxa de conductes de bambú perquè el líquid passi d'un punt a un altre. Enginyeria bàsica i diversió assegurada!

Aquesta gran instal·lació lúdica vol promoure la creació de nous jocs amb materials reciclats i treballar la constància, la paciència i la cooperació. Deixeu volar la vostra imaginació! 

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

    Pg Santa Coloma, 60

    Sant Andreu

    Sant Andreu

    08030 Barcelona

    Programació per franja horària en aquest espai