Espectacle "Les vacances de Madame Roulotte", dins del "MAC Festival"


ESPAI 3

Presentadora: Alba Sarraute
Clown, intèrpret musical, artista de circ... L'Alba Sarraute té totes les habilitats escèniques que us pugueu imaginar i alguna més amb què sempre estarà preparada per sorprendre-us.

La Bleda: "Les vacances de Madame Roulotte" (Catalunya)
Madame Roulotte, és a punt de començar les vacances. Ha trobat un lloc fantàstic per a la seva caravana, però aquí hi ha més gent de la que es pensava. I tots volen passar una estona amb ella. Ocells, arbres, natura, bon humor... Sembla que tot ha de ser perfecte, oi que sí? Doncs no sempre serà així...

Lukasz Puczko Marionettes: "Burek-El gos marioneta" (Polònia)
Us fan por els gossos? Doncs aquest espectacle l´han pensat per a vosaltres, perquè el protagonista és un titella però sembla un gos de veritat i és tan real, tan real, que no hi ha nen o nena que no vulgui jugar amb ell una estona. Us ho passareu realment bé veient actuar Lukasz Puczko, un artista polonès que fa prop de nou anys que treballa amb titelles i marionetes arreu del món. Uau!

Naifactory: "No tinc por" (Barcelona)
Josean Vilar i Silvana Catazine han transformat el parc de Joan Miró fent servir elements naturals i utilitzant el paisatge mateix del parc com si fos un llenç. El seu laboratori creatiu fa instal·lacions efímeres amb materials sostenibles i reutilitzant materials, i fa servir el joc com a eina per transformar un espai.

Opakar: "Sargon l'explorador" (Barcelona)
Un explorador d'una raça desconeguda que va viure fa molt de temps segueix voltant pel món. Veniu a conèixer Sargon, un personatge que, gràcies als moviments realistes que li permet el vestit que porta i la seva veu particular interactua amb el públic de la manera més propera. Un personatge creat per Fernando Benítez i Miquel Seto.


Informació
Des del Dijous 24 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous, dissabte i diumenge de 16:45 h a 18:15 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia