Jornada de portes obertes al Cosmocaixa

 • Carrer d'Isaac Newton, 26
 • Esdeveniment familiar
  Accessible per a persones amb discapacitat física
  • 10h
  • dg. 24 · 10:00

Sala Univers: Endinsa’t en l’exposició permanent de CosmoCaixa i descobreix el cosmos i la seva evolució des del big-bang fins a l’actualitat. Un recorregut interactiu que es remunta a la creació del cosmos, recorre l’evolució de les espècies i penetra en les profunditats del cervell humà.

Bosc Inundat: Travessa la selva amazònica al Museu de la Ciència CosmoCaixa. El Bosc Inundat t’ofereix l’oportunitat de submergir-te en aquest ecosistema on habita el 50 % de la biodiversitat del planeta. En aquest tros de selva tropical de mil metres quadrats podràs descobrir algunes de les espècies més representatives de l’Amazones: caimans, formigues, boes, peixos, ocells tropicals i plantes.

Base antàrtica: Renovem les fotografies de la nostra exposició permanente. Vine i admira les noves imatges històriques i de natura procedents de l’arxiu de National Geographic. Descobriràs fotografies de gran format de la seva biodiversitat i imatges que documenten les expedicions que van promoure l’edat d’or de l’explotació polar a l’Antàrtida.

El Mur geològic: aquest espai permanent del museu està format per set grans peces reals originades per processos geològics diferents, que han contribuït a modelar l’estructura del planeta.

Lab Math: aquest àmbit et proposa jocs, puzles, laberints, endevinalles i tota mena de reptes perquè posis en marxa el teu costat positiu, lògic i creatiu. Descobriràs com les matemàtiques serveixen per resoldre problemes molt diversos, de manera que són una actitud de vida!

Anar al final del mapa

Llista de punts que es mostren al mapa

  Anar al principi del mapa
  • Carrer d'Isaac Newton, 26
  • Sarrià-Sant Gervasi
  • Sant Gervasi - la Bonanova
  • 08022 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  24 de setembre matí

  Taller 'Cosmòpoli. La ciutat dels gratacels'

  CosmoCaixa Barcelona
  DG. 24 · 11:00 h

  Taller 'Laberints d'aigua'

  CosmoCaixa Barcelona
  DG. 24 · 11:00 h

  Visita en família 'El museu amagat'

  CosmoCaixa Barcelona
  DG. 24 · 12:30 h

  24 de setembre tarda

  Taller 'Cosmòpoli. La ciutat dels gratacels'

  CosmoCaixa Barcelona
  DG. 24 · 16:00 h

  Taller 'Laberints d'aigua'

  CosmoCaixa Barcelona
  DG. 24 · 16:00 h