Jornada de portes obertes i espectacle de dansa a la Fundació Joan Miró

Adreça
Av Miramar, 1
Accessible per a persones amb discapacitat física
Dia/Hora
dv. 24 · 10:00
Veure tots els horaris
La Mercè 21

D'10.00 h a 19.00 h.

Per celebrar les festes de la Mercè 2021, nou ballarines i ballarins dialoguen amb l'espai i les obres de la Col·lecció Joan Miró al llarg de la jornada.

Fa uns mesos, l'artista i coreògraf Quim Bigas, en col·laboració amb el Mercat de les Flors i la Fundació Joan Miró, va convidar diverses ballarines i ballarins a interactuar en solitari amb les obres de Miró, sota la premissa "Com em mou el museu?". Aquelles accions van ser enregistrades en vídeo i ara es poden veure al costat de les obres exposades de manera permanent. Aleshores ballaven amb el museu buit i en aquesta ocasió, el dia de la Mercè, els mateixos ballarins tornen a la Fundació per interrogar l'espai i ho fan davant la presència i la mirada del públic.

Aquesta acció forma part del projecte europeu Dancing Museums: The Democracy of Beings, una iniciativa que fomenta i manté la col·laboració entre organitzacions de dansa, museus, universitats i comunitats locals.

Durant la jornada de la Mercè l'entrada a la Fundació és gratuïta i permet visitar la Col·lecció Joan Miró i l'exposició de fotografia Vistes, de Juande Jarillo, al vestíbul. La cafeteria, la botiga i la llibreria estaran obertes.

Mostra'n mésMostra'n menys

Llista de punts que es mostren al mapa

  Av Miramar, 1

  Sants-Montjuïc

  el Poble-sec

  08038 Barcelona

  Altres activitats al mateix espai i dia

  No s’han trobat resultats per aquesta cerca.