"La Boia + Circ Pànic", dins del "MAC Festival"

ESPAI MIRALL

Companyia Robert Gobern: Majordoms i minyones del Palauet Albéniz (Catalunya)
Si els dies de festa major aneu a visitar el Palauet Albéniz, és possible que hàgiu de fer una miqueta de cua, però ja us diem que no us sabrà gens de greu, perquè tindreu una companyia especialment divertida, un equip de minyones i majordoms que són professionals amb molts recursos. Pararan la taula o muntaran un concert? Veniu-los a veure i ho sabreu.

La Boia Teatre: El viatge més bonic del món (Barcelona)
Tres taques de colors s´escapen del taller del pintor Joan. Volen conèixer el món i omplir-lo de vida. Viatgen per mar fins a la ciutat, deixant darrere seu un rastre de color i revolucionant-ho tot. Però el pintor les segueix de prop, perquè les necessita. Junts, finalment, aconseguiran crear El quadre més bonic del món. Aquest és, precisament, el títol del conte de Miquel Obiols que ha donat origen a aquest espectacle per a la canalla. Els titelles i el teatre visual aconsegueixen crear un món màgic on tots els nens i nenes es volen capbussar.

Circ Pànic: Mira´T (Catalunya)
Un home i una gran balança situada al centre de la pista protagonitzen un joc de pesos i contrapesos a la recerca dels límits de l'equilibri. És un joc físic, sí, però també simbòlic, en el qual tots i totes reconeixerem els moments en què hem hagut de prendre decisions que potser ens han transformat l'existència. Una estructura gairebé escultòrica i una perxa xinesa utilitzada d'una manera diferent del que és habitual en el món del circ són els elements centrals de l'espectacle, un muntatge amb música en viu que és ple de moments d'un humor poètic i còmplice. Dirigeixen la funció Piero Steiner i Stéphanie Coppé, i la coreògrafa Lali Ayguadé ha assessorat el creador en el moviment escènic, i la composició musical i interpretació van a càrrec de Sasha Agranov i Pepe Arias. Amb aquests companys de viatge i el talent del protagonista, Jordi Panareda, això és una aposta segura!


Informació
Des del Dijous 24 fins al Diumenge 27 Setembre
Horari
Dies Hores Preus Observacions
dijous, dissabte i diumenge de 11:15 h a 12:45 h

Entrada Gratuïta

Entrada amb reserva prèvia